Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αναστολή στον πλειστηριασμό τριών ξενοδοχείων της Lakitira

Παγώνει η εκποίηση μέχρις ότου εκδικασθεί (25/1) η αίτηση τριτανακοπής που κατέθεσε μέρος των εργαζομένων. Η προσωρινή διαταγή που «παγώνει» τις διαδικασίες.

Αναστολή στον πλειστηριασμό τριών ξενοδοχείων της Lakitira

«Φρένο» στην εκποίηση από τον ειδικό εκκαθαριστή των τριών ξενοδοχειακών μονάδων της Lakitira SA έβαλε μέρος των εργαζομένων καθώς πέτυχαν την έκδοση προσωρινής διαταγής παγώματος της διαδικασίας ως ότου εκδικασθεί η αίτηση τριτανακοπής που έχουν καταθέσει.

Η προσωρινή διαταγή κοινοποιήθηκε σήμερα το πρωί με αποτέλεσμα να παγώσει η διαδικασία κατάθεσης κλειστών προσφορών για τις τρεις μονάδες η οποία ήταν προγραμματισμένη για σήμερα το πρωί.

Μετά την παραπάνω εξέλιξη η Deloitte, ως ειδικός εκκαθαριστής και οι πιστώτριες τράπεζες θα πρέπει να περιμένουν την εκδίκαση στις 25 Ιανουαρίου της αίτησης τριτανακοπής που έχει καταθέσει μέρος των εργαζομένων και την απόφαση που θα βγάλει το δικαστήριο.

Όπως αποκάλυψε η στήλη Χαμαιλέων με απόφαση εφετείου η Lakitira SA τέθηκε σε καθεστώς εκκαθάρισης με την ελεγκτική εταιρεία Deloitte να ορίζεται ως εκκαθαριστής.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v