Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στην Creditcom ο Σωτήρης Συρμακέζης

Στελέχωση και αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, οι προτεραιότητες της πρώτης digital τράπεζας. Ο Σωτήρης Συρμακέζης επικεφαλής στο κομμάτι του retail και του digital.

Στην Creditcom ο Σωτήρης Συρμακέζης

Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας για τη λειτουργία της Credicom, υπό τη νέα της μορφή, βρίσκεται η πρώτη «start-up» τράπεζα, που θα επικεντρωθεί στο κομμάτι του digital.

Υπό τις παρούσες συνθήκες, η Credicom, στην οποία τα ηνία έχει αναλάβει η κυρία Αναστασία Σακελλαρίου, συγκεντρώνει τα στελέχη που θα απαρτίσουν την ηγετική της ομάδα και προετοιμάζεται για την αύξηση κεφαλαίου που θα της επιτρέψει την έναρξη της λειτουργίας της, εν ευθέτω χρόνω με την παράλληλη επένδυση σε συστήματα και νέες τεχνολογίες.

Στο πλαίσιο αυτό, από την ερχόμενη εβδομάδα, εντάσσει στο ανώτατο στελεχιακό της δυναμικό τον Σωτήρη Συρμακέζη, ως επικεφαλής στο κομμάτι του retail και του digital, ο οποίος μόλις την Παρασκευή παραιτήθηκε από τη θέση του στη Eurobank, όπου είχε καθήκοντα Γενικoύ Διευθυντή, Group Chief Digital & Technology Officer (Group CDTO).

Σύμφωνα με πληροφορίες του Euro2day.gr, πολύ σύντομα, ενδεχομένως και την επόμενη εβδομάδα, θα ανακοινωθούν τα ονόματα και άλλων υψηλόβαθμων στελεχών που θα αναλάβουν τομείς στην Credicom, όπως ο chief financial officer και ο υπεύθυνος για το corporate.

Στόχος της νέας Credicom είναι να δραστηριοποιηθεί ενεργά -σε ένα ψηφιοποιημένο περιβάλλον και με έμφαση τη νέα τεχνολογία- στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, με ευέλικτες μορφές χρηματοδότησης αλλά διατηρώντας και ένα μερίδιο στο retail.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v