Τρ. Πειραιώς: Στην κορυφή παγκοσμίως των Υπηρεσιών Θεματοφυλακής

Η Τράπεζα Πειραιώς βρίσκεται στη λίστα με τους υποψήφιους για το Global Excellence Award, για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Τρ. Πειραιώς: Στην κορυφή παγκοσμίως των Υπηρεσιών Θεματοφυλακής

Το διεθνές περιοδικό Global Custodian, κορυφαίο στον κλάδο των υπηρεσιών θεματοφυλακής, πραγματοποιεί κάθε χρόνο έρευνα για τις τράπεζες σε ανεπτυγμένες και αναδυόμενες αγορές και κατατάσσει κάθε τράπεζα με βάση τα σχόλια των πελατών. Η Τράπεζα Πειραιώς έχει επιλεγεί στους τρεις προτιμητέους υποψηφίους για το Global Custodian’s 2018 Global Excellence Award για τη Διαχείριση και Εξυπηρέτηση Πελατών (Relationship Management). Η κατάταξη προέκυψε μέσα από απαντήσεις θεσμικών πελάτων σε σχετικά ερωτηματολόγια που κατάρτησε το εν λόγω περιοδικό.

Η Τράπεζα Πειραιώς διακρίθηκε και το 2017, μεταξύ κορυφαίων διεθνών τραπεζικών ιδρυμάτων, κερδίζοντας το πρώτο βραβείο στην κατηγορία Relationship Management.

Ο Ανδρέας Οικονομίδης, Head of Securities Services της Τράπεζας Πειραιώς, ανέφερε: «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που η Τράπεζα Πειραιώς βρίσκεται στη λίστα με τους υποψήφιους για το Global Excellence Award, για δεύτερη συνεχή χρονιά. Αυτή η υποψηφιότητα αποτελεί την αναγνώριση της δέσμευσης της Τράπεζας Πειραιώς στην παροχή κορυφαίων υπηρεσιών και στην ανάπτυξη και τη διατήρηση μακροχρόνιων σχέσεων με τους πελάτες. Στην Τράπεζα Πειραιώς προσφέρουμε υψηλής ποιότητας, εξατομικευμένη εξυπηρέτηση σε όλους τους θεσμικούς πελάτες μας. Η ικανοποίηση των πελάτων που είχε σαν αποτέλεσμα την  υποψηφιότητά μας αποτελεί πηγή έμπνευσης για εμάς.»

Οι νικητές θα ανακοινωθούν στην ετήσια εκδήλωση που διοργανώνει το περιοδικό στο Λονδίνο στις 15 Μαρτίου 2018.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v