Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ανάπτυξη 40% στην τριετία για την Pylones Hellas

Νέους πελάτες στον ασφαλιστικό αλλά και ξενοδοχειακό χώρο διεκδικεί η εταιρία που ειδικεύεται στην παροχή τεχνολογικών λύσεων ασφαλείας. Θετικό επταετές σερί αύξησης πωλήσεων καταγράφει η εταιρεία.

Ανάπτυξη 40% στην τριετία για την Pylones Hellas

Ευκαιρίες επέκτασης στην ελληνική, αλλά και διεθνή αγορά σε μεσοπρόθεσμη βάση διακρίνει, η Pylones Ηellas, ένας από τους δέκα σημαντικότερους system integrators της ελληνικής αγοράς ψηφιακών τεχνολογιών.

Η εταιρία που συμπληρώνει 20 χρόνια λειτουργίας στην Ελλάδα προσφέρει τεχνολογική υποστήριξη σε τομείς όπως η ασφάλεια (από τα δίκτυα wifi έως το web baniking), το storage, τα business critical συστήματα, τα data centers και το cloud. Διατηρεί επίσης πολυετείς στρατηγικές συνεργασίες με διεθνείς εταιρίες όπως οι F5 Networks, HPE, IBM και Microsoft.

Σύμφωνα με τον Γενικό Διευθυντή της εταιρίας Μανώλη Νέτο, οι υπηρεσίες της στρέφονται σε μεγάλους εταιρικούς πελάτες, κυρίως στον τομέα της ασφάλειας αλλά και της πιστότητας. Πρόκειται για τους μεγάλους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους στην Ελλάδα (ΟΤΕ, Wind, Cyta σε Ελλάδα και Κύπρο), τις συστημικές τράπεζες σε Ελλάδα και Κύπρο που αξιοποιούν τις λύσεις της F5 Networks, η οποία αποτελεί μία από τις βασικές αντιπροσωπείες της Pylones Hellas.

Ακόμη, πάνω από 40 ξενοδοχεία χρησιμοποιούν συνολικά περισσότερα από 6.500 wireless access points της HPE-Αruba, ενώ σημαντικός αριθμός βιομηχανιών, καθώς και ναυτιλιακών και κατασκευαστικών εταιρειών αξιοποιούν εγκατεστημένες λύσεις από την Pylones με χρήση τεχνολογιών από τις HPE, Microsoft, IBM, Cisco, Forcepoint, Checkpoint, PaloAlto, Riverbed κ.λπ.

Πρόσφατα η εταιρία ανέλαβε έργο και για τον Αστέρα, ενώ διεισδύει σταθερά στην αγορά της Κύπρου.

Σύμφωνα με τον κ. Νέτο το 2018, η εταιρία ανοίγεται και στο χώρο των ασφαλιστικών (που «ψηφιοποιούνται» διαρκώς), ενώ διατηρεί επαφές για την από κοινού επέκταση της στο εξωτερικό με ελληνικές εταιρίες που ήδη δραστηριοποιούνται ή αναλαμβάνουν έργα σε ξένες αγορές.

Ήδη η εταιρία έχει ένα θετικό επταετές σερί αύξησης πωλήσεων, οι οποίες για το 2017 διαμορφώθηκαν στα 6,88 εκατ. ευρώ (έναντι 6,07 εκατ. ευρώ το 2016 και 4,85 εκατ. ευρώ το 2015), ενώ τα κέρδη προ φόρων τριπλασιάστηκαν σε σχέση με το 2016, και ήταν 500 χιλ. ευρώ.

Σύμφωνα με τον κ. Νέτο, η αύξηση του τζίρου προήλθε αφενός από τη διεύρυνση του πελατολογίου στο εξωτερικό, αλλά και από την ενσωμάτωση νέων λύσεων ασφάλειας από τη Forcepoint και την IBM στο χαρτοφυλάκιο προϊόντων και λύσεων. Η διοίκηση της εταιρίας την προσεχή τριετία προβλέπει ότι θα αυξήσει το επίπεδο πωλήσεων της στα 10-12 εκατ. ευρώ, αλλά και το ανθρώπινο δυναμικό της στα 40 άτομα από 25 που απασχολεί συνολικά σήμερα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v