Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις για ΣΣΕ στον ΟΤΕ

Απαραίτητη προϋπόθεση για να συμφωνήσουμε ως εκπρόσωποι των εργαζομένων σε υπογραφή Σ.Σ.Ε. είναι η διασφάλιση των θέσεων εργασίας και τα δύο έτη με αυξήσεις που θα αγγίζουν το σύνολο των εργαζομένων, λέει η ΟΜΕ-ΟΤΕ.

Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις για ΣΣΕ στον ΟΤΕ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση της διαπραγματευτικής ομάδας της ΟΜΕ–ΟΤΕ με εκπροσώπους της Διοίκησης του ΟΤΕ για τη συνέχιση των διαπραγματεύσεων για υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας.

Οπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΟΜΕ-ΟΤΕ, «σε σχέση με την προηγούμενη συνάντηση η Διοίκηση προσήλθε με μικρές βελτιώσεις στη δική της πρόταση οι οποίες αφορούν κυρίως τους νέους και χαμηλόμισθους εργαζόμενους και οι οποίες δεν οδηγούν από μόνες τους σε υπογραφή Σ.Σ.Ε..

Απαραίτητη προϋπόθεση για να συμφωνήσουμε ως εκπρόσωποι των εργαζομένων σε υπογραφή Σ.Σ.Ε. είναι η διασφάλιση των θέσεων εργασίας και τα δύο έτη με αυξήσεις που θα αγγίζουν το σύνολο των εργαζομένων και της διάρκειας της σύμβασης.

Από πλευράς μας έχουνε γίνει βήματα και προσπάθειες για λύση και αναμένουμε και από πλευράς Διοίκησης να γίνουν ουσιαστικά βήματα προόδου χωρίς άλλες δικαιολογίες. Ζητάμε την άμεση παρέμβαση του Πρόεδρου του Ομίλου ΟΤΕ κ. Τσαμάζ στην ουσία της σύμβασης αλλά και στα επιμέρους εξίσου σημαντικά κομμάτια έτσι ώστε να υπάρξει αίσιο τέλος.

Τις επόμενες ημέρες και αφού έρθει το καταληκτικό κείμενο της πρότασης του ΟΤΕ για υπογραφή Σ.Σ.Ε. τα Όργανα της Ομοσπονδίας θα αποφασίσουν για το αν θα γίνει δεκτό ή όχι με αίσθημα ευθύνης και ρεαλισμού».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v