Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εντός εβδομάδων η επιλογή αεροσκάφους από την Aegean

Ο στόχος για 700 χιλιάδες επιπλέον θέσεις το 2018 παραμένει, με το μεγαλύτερο μέρος να αφορά τις διεθνείς πτήσεις από την Αθήνα, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της διοίκησης.

Εντός εβδομάδων η επιλογή αεροσκάφους από την Aegean

Θετικά σημάδια σε ό,τι αφορά τις πρόωρες κρατήσεις για το φετινό καλοκαίρι καταγράφει η Aegean, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο αντιπρόεδρος της εταιρείας σε τηλεδιάσκεψη με τους αναλυτές.

Σε ό,τι αφορά τη μεταφορική ικανότητα της εταιρείας, ο κος Βασιλάκης τόνισε ότι ο στόχος για 700 χιλιάδες επιπλέον θέσεις το 2018 παραμένει, με το μεγαλύτερο μέρος να αφορά τις διεθνείς πτήσεις από την Αθήνα.
Όπως μεταφέρει η Euroxx, ο αντιπρόεδρος της εταιρείας δήλωσε πως σε ό,τι αφορά την επιλογή αεροσκάφους, η διαδικασία είναι σχεδόν ολοκληρωμένη και οι ανακοινώσεις θα γίνουν τέλη Μαρτίου, αρχές Απριλίου. Η πλειονότητα των αντικαταστάσεων αεροσκαφών θα γίνει μετά το 2020, με στόχο τη σημαντική μείωση του κόστους συντήρησης.

Απαντώντας δε σε ερώτηση για το πόσα αεροσκάφη θα αγοραστούν απευθείας από τους κατασκευαστές και πόσα από εκμισθωτές εκτίμησε ότι δεν θα υπάρξουν σημαντικές διαφοροποιήσεις από την προηγούμενη στρατηγική και η πλειονότητα (75%) θα αποκτηθεί με leasing.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v