Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Tέρνα Ενεργειακή: Αξιολόγηση ΒΒ από την ICAP

Η διαβάθμιση ΒΒ υποδηλώνει πολύ χαμηλό πιστωτικό κίνδυνο και αποδίδεται σε επιχειρήσεις, οι οποίες ενδέχεται να επηρεαστούν αλλά σε πολύ μικρό βαθμό από δυσμενείς οικονομικές συγκυρίες.

Tέρνα Ενεργειακή: Αξιολόγηση ΒΒ από την ICAP

H Τέρνα Ενεργειακή ανακοινώνει, βάσει των συμβατικών της υποχρεώσεων, ως Εγγυήτρια, που απορρέουν από το από 24.07.2017 Πρόγραμμα Εκδόσεως Κοινού Ομολογιακού Δανείου της εταιρείας «ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΩΝ », ύψους εξήντα εκατομμυρίων ευρώ (60.000.000 €), ότι η επαναξιολόγηση της πιστοληπτικής της ικανότητας από την εταιρεία ICAP Group A.E. την κατέταξε εκ νέου στη διαβάθμιση ΒΒ.

Η διαβάθμιση ΒΒ υποδηλώνει πολύ χαμηλό πιστωτικό κίνδυνο και αποδίδεται σε επιχειρήσεις, οι οποίες ενδέχεται να επηρεαστούν αλλά σε πολύ μικρό βαθμό από δυσμενείς οικονομικές συγκυρίες και, επομένως, η πιστοληπτική τους ικανότητα παραμένει σχετικά σταθερή.

Οι επιχειρήσεις με διαβάθμιση ΒΒ χαρακτηρίζονται από τα σημαντικά οικονομικά τους αποτελέσματα, την σταθερή πορεία και την ανταγωνιστική τους θέση στην αγορά, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v