Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΓΕΚ Τέρνα: Από 27 Μαρτίου οι εγγραφές για το ομόλογο

Στις 26 Μαρτίου θα ανακοινωθεί το εύρος απόδοσης για το ομόλογο της ΓΕΚ Τέρνα. Στα 1.000 ευρώ το ελάχιστο ποσό εγγραφής. Τα σχέδια της εισηγμένης για τα κεφάλαια που θα αντλήσει.

ΓΕΚ Τέρνα: Από 27 Μαρτίου οι εγγραφές για το ομόλογο

Από την Τρίτη 27 Μαρτίου ως και την Πέμπτη 29 Μαρτίου θα διενεργηθεί η δημόσια προσφορά για το κοινό ομολογιακό δάνειο έως 120 εκατ. ευρώ της ΓΕΚ Τέρνα μέσω Δημόσιας Προσφοράς.

Σημειώνεται ότι τα κεφάλαια που θα συγκεντρωθούν θα συμβάλουν στην υλοποίηση του επενδυτικού προγράμματος της εταιρείας, ενώ θα χρησιμοποιηθούν και για την αναχρηματοδότηση μέρους του δανεισμού της.

Προτεραιότητα του επενδυτικού προγράμματος της εταιρείας είναι η ενίσχυση των μακροχρόνιων, επαναλαμβανόμενων εσόδων της μέσα από επενδύσεις (ιδιόκτητες και με Συμβάσεις Παραχώρησης και ΣΔΙΤ) σε βασικές υποδομές και έργα περιβάλλοντος.

Οι κοινές, ανώνυμες και άυλες ομολογίες θα είναι διαπραγματεύσιμες και εισηγμένες στην οργανωμένη αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Προβλέπεται η έκδοση έως 120.000 κοινών, ανώνυμων ομολογιών

Ελάχιστο ποσό εγγραφής €1.000

Ο προσδιορισμός της απόδοσης, της τιμής και του επιτοκίου των ομολογιών θα γίνει με τη διαδικασία του βιβλίου προσφορών, το οποίο θα τηρηθεί από τους Συντονιστές Κυρίους Αναδόχους.

Βασικές ημερομηνίες χρονοδιαγράμματος έκδοσης

Ανακοίνωση του εύρους απόδοσης: 26/03/2018
Έναρξη Δημόσιας Προσφοράς: 27/03/2018
Λήξη Δημόσιας Προσφοράς: 29/03/2018
Ανακοίνωση Έκβασης Δημόσιας Προσφοράς: 04/04/2018

Υπενθυμίζεται ότι το ομόλογο της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ ακολουθεί την επιτυχημένη έκδοση του πρώτου στην Ελλάδα «πράσινου» ομολόγου, που πραγματοποίησε το καλοκαίρι η θυγατρική του Ομίλου ΤΕΡΝA ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε., συγκεντρώνοντας 60 εκατ. ευρώ, αναφέρουν πηγές από την εταιρεία.

*Αναλυτικά η Δημόσια Προσφορά της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, δημοσιεύεται στη δεξιά στήλη Συνοδευτικό Υλικό".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v