Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Alpha Trust Ανδρομέδα: Η ΓΣ ενέκρινε μέρισμα 0,75 ευρώ/μετοχή

Ως ημερομηνία αποκοπής του δικαιώματος του μερίσματος ορίστηκε η 5/4/2018. Η ΓΣ εξέλεξε επίσης τα νέα μέλη του ΔΣ, ενώ η αναβλήθηκε η λήψη απόφασης για το θέμα της αγοράς ιδίων μετοχών.

Alpha Trust Ανδρομέδα: Η ΓΣ ενέκρινε μέρισμα 0,75 ευρώ/μετοχή

Τη διανομή μερίσματος στους δικαιούχους μετόχους, ποσού ευρώ 300.852,00, το οποίο αντιστοιχεί σε 0,75 ευρώ ανά μετοχή και είναι προσαυξημένο κατά το ποσό που αντιστοιχεί στις 16.472 ίδιες μετοχές που κατέχει η Εταιρία και δεν δικαιούνται μέρισμα, αποφάσισε η γενική συνέλευση της Alpha Turst Ανδρομέδα.

Ως ημερομηνία αποκοπής του δικαιώματος του μερίσματος ορίστηκε η 5/4/2018.

Δικαιούχοι του μερίσματος χρήσης 2017 είναι οι μέτοχοι της Εταιρίας που θα είναι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Συστήματος Άυλων Τίτλων κατά την 10/4/2018 (record date).

Η καταβολή θα αρχίσει την 13/4/2018 και θα πραγματοποιηθεί μέσω της Τράπεζας Πειραιώς.

Επίσης, η γενική συνέλευση εξέλεξε ως μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρίας τους κ.κ. Alexander Zagoreos, Φαίδωνα-Θεόδωρο Ταμβακάκη, Κωνσταντίνο Τζινιέρη, Νικόλαο Κυριαζή, Αλέξιο Σουλτογιάννη, Anastasios Adam και James Edward Jordan.

Ομόφωνα, όρισε ανεξάρτητα μέλη τους Νικόλαο Κυριαζή, Αλέξιο Σουλτογιάννη, Alexander Zagoreos, Anastasios Adam και James Edward Jordan.

Η θητεία του νέου Δ.Σ. ορίζεται τριετής και θα λήξει κατά την Τακτική Γενική Συνέλευση του έτους 2021.

Σε ό,τι αφορά το θέμα της αγοράς ιδίων μετοχών, η Γενική Συνέλευση αποφάσισε ομόφωνα την αναβολή λήψης απόφασης. Οι μέτοχοι επιβεβαίωσαν την εξακολούθηση ισχύος του προγράμματος που αποφασίστηκε στη Γενική Συνέλευσης της 7.6.2016 και λήγει στις 6.6.2018.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v