Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κορρές: Στο 97,16% το ποσοστό της Nissos μετά τη δημόσια πρόταση

Κατά τη διάρκεια της Περιόδου Αποδοχής, 162 Μέτοχοι αποδέχθηκαν νόμιμα και έγκυρα τη Δημόσια Πρόταση, προσφέροντας συνολικά 85.478 Μετοχές, οι οποίες αντιπροσωπεύουν ποσοστό 0,63% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας.

Κορρές: Στο 97,16% το ποσοστό της Nissos μετά τη δημόσια πρόταση

Τα αποτελέσματα της υποχρεωτικής δημόσιας πρότασης της εταιρείας Nissos Holdings για την απόκτηση του συνόλου των κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρείας Κορρές Ανώνυμη Εταιρεία, ανακοίνωσε η Kορρές.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, συνολικά 13.200.461 μετοχές, που αντιστοιχούν σε ποσοστό 97,16% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της Kορρές, θα κατέχει η Nissos Holdings, μετά την ολοκλήρωση της υποχρεωτικής δημόσιας πρότασης. 

Υπενθυμίζεται ότι η περίοδος αποδοχής της Δημόσιας Πρότασης ξεκίνησε την 26η Μαρτίου 2018 και έληξε την 23η Απριλίου 2018. Κατά τη διάρκεια της Περιόδου Αποδοχής, 162 Μέτοχοι αποδέχθηκαν νόμιμα και έγκυρα τη Δημόσια Πρόταση, προφέροντας συνολικά 85.478 Μετοχές, οι οποίες αντιπροσωπεύουν ποσοστό 0,63% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας.

Παράλληλα, από την Ημερομηνία της Δημόσιας Πρότασης μέχρι και τη λήξη της Περιόδου Αποδοχής, ο Προτείνων απέκτησε, μέσω του Χρηματιστηρίου Αθηνών, 1.276.919 Μετοχές, που αντιπροσωπεύουν ποσοστό 9,40% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας σε τιμή ανά Μετοχή ίση με το Προσφερόμενο Τίμημα.

Το Προσφερόμενο Τίμημα θα καταβληθεί στους Αποδεχόμενους Μετόχους την 27η Απριλίου 2018.

Ο προτείνων θα ασκήσει το δικαίωμα εξαγοράς (squeeze out) και θα εξαγοράσει, σε τιμή ίση με το Προσφερόμενο Τίμημα, τις Μετοχές των υπόλοιπων Μετόχων, οι οποίοι δεν αποδέχθηκαν τη Δημόσια Πρόταση, εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας των τριών μηνών από το τέλος της Περιόδου Αποδοχής.

 

***Ολόκληρη η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της υποχρεωτικής δημόσιας πρότασης επισυνάπτεται στη στήλη "Συνοδευτικό Υλικό"

 

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v