Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Cosmote: Δίνει 5GB με λιγότερο από 1 ευρώ για το τριήμερο

Η COSMOTE δίνει, με μόλις 0,90€, 5GB στους συνδρομητές συμβολαίου και καρτοσυμβολαίου COSMOTE , οικιακούς και εταιρικούς, καθώς επίσης 3GB στους συνδρομητές καρτοκινητής.

Cosmote: Δίνει 5GB με λιγότερο από 1 ευρώ για το τριήμερο

Συνεχίζοντας τις προσφορές των πακέτων GIGA NOW για τους συνδρομητές της, η COSMOTE προσφέρει πακέτα GB σε πολύ χαμηλή τιμή, για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Προλαμβάνοντας τις αυξημένες ανάγκες τους για επικοινωνία, η COSMOTE δίνει, με μόλις 0,90€, 5GB στους συνδρομητές συμβολαίου και καρτοσυμβολαίου COSMOTE , οικιακούς και εταιρικούς, καθώς επίσης 3GB στους συνδρομητές καρτοκινητής.

H νέα προσφορά, η τέταρτη του GIGA NOW για φέτος, ισχύει για 3 ημέρες, έως την Δευτέρα 28 Μαΐου. Έτσι, οι συνδρομητές κινητής COSMOTE θα μπορούν να βρίσκονται συνέχεια online, χωρίς να σκέφτονται τα data που καταναλώνουν.

Η COSMOTE δημιούργησε τα πακέτα GIGA NOW, απαντώντας στην αυξημένη ζήτηση των συνδρομητών για περισσότερο mobile internet, με τον πιο οικονομικό τρόπο. Συνολικά, σε επίπεδο τετραετίας η μέση χρέωση ανά GB έχει μειωθεί σχεδόν 75%.

Τα τελευταία δύο χρόνια, η μέση ταχύτητα πρόσβασης στο διαδίκτυο μέσω του δικτύου COSMOTE έχει αυξηθεί κατά 50%, ενώ η πληθυσμιακή κάλυψη του 4G / 4G+ δικτύου COSMOTE ξεπερνά το 98% και 92% αντίστοιχα, καθιστώντας την COSMOTE, Νο1 δίκτυο στην Ελλάδα. 

Για να επωφεληθούν της προσφοράς, οι συνδρομητές COSMOTE μπορούν να ενεργοποιήσουν το πακέτο τους, έως και τις 27/05/18, μέσα από το MyCOSMOTE app ή το WHAT’S UP app.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v