Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ξεκινά διαδικασίες για CEO η Εθνική

Εντολή στην Egon Zehnder να ξεκινήσει τις διαδικασίες εξεύρεσης υποψηφίων για τη θέση του διευθύνοντα συμβούλου έδωσε η Εθνική. Μέχρι τον Οκτώβριο αναμένεται να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Ξεκινά διαδικασίες για CEO η Εθνική

Σε τέσσερις με πέντε μήνες αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί, εκτός απροόπτου, η επιλογή του επόμενου διευθύνοντα συμβούλου της Εθνικής Τράπεζας, καθώς εδώ και περίπου 20 μέρες έχει δοθεί εντολή στον σύμβουλο με τον οποίο συνεργάζεται εδώ και χρόνια η τράπεζα, την Egon Zehnder, να ξεκινήσει τη διαδικασία εξεύρεσης υποψηφίων.

Πηγές με γνώση της διαδικασίας αναφέρουν ότι συνήθως απαιτείται χρόνος 4-6 μήνες μέχρι να ολοκληρωθεί η επιλογή των στελεχών καθώς η Egon Zehnder πρέπει να τεστάρει τους εν δυνάμει υποψηφίους για τη θέση, να καταθέσει τις προτάσεις της στην επιτροπή αξιολόγησης της Eθνικής Tράπεζας, η επιτροπή από την πλευρά της να τις στείλει στον SSΜ, ο SSM να εγκρίνει με βάση τα κριτήρια που έχει συστήσει, τους υποψήφιους και εν συνεχεία, η τελική λίστα να επιστρέψει στην επιτροπή αξιολόγησης της τράπεζας, προκειμένου να ληφθεί η τελική απόφαση.

Με δεδομένο ότι μεσολαβεί καλοκαίρι και ο Αύγουστος θεωρείται «νεκρός» μήνας, οι ίδιες πηγές εκτιμούν ότι η διαδικασία αναμένεται να ολοκληρωθεί το αργότερο μέχρι τον Οκτώβριο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v