Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ποιες εταιρίες διακρίθηκαν στα Supply Chain Awards

Στην τελετή απονομής, βραβεύτηκαν τα καλύτερα έργα και οι πρωτοβουλίες από εταιρείες και οργανισμούς για την αριστεία τους στην εφοδιαστική αλυσίδα.

Ποιες εταιρίες διακρίθηκαν στα Supply Chain Awards

Την Tρίτη 5 Ιουνίου 2018 όλα τα φώτα στράφηκαν στους Νικητές των Supply Chain Awards 2018, σε μία υπέρλαμπρη Τελετή Απονομής η οποία πραγματοποιήθηκε στο κτήμα Αριάδνη στην Βαρυμπόμπη. Tα βραβεία διοργανώνουν το Supply Chain Institute και η Boussias Communications, με στόχο την ανάδειξη της αριστείας και της καινοτομίας στον χώρο της Εφοδιαστικής Αλυσίδας και των Logistics.

Στην τελετή απονομής, βραβεύτηκαν τα καλύτερα έργα και οι πρωτοβουλίες από εταιρείες και οργανισμούς για την αριστεία τους στον σημαντικό αυτό κλάδο για την Εθνική Οικονομία. Στον χώρο παρευρέθηκαν περισσότερα από 300 υψηλόβαθμα στελέχη από τις μεγαλύτερες εταιρείες και φορείς του κλάδου στη χώρα μας, εκπρόσωποι Υπουργείων, Συνδέσμων και δημοσιογράφοι. Στην Τελετή Απονομής απεύθυνε χαιρετισμό ο κ. Ιωάννης Μαρίτσας, Σύμβουλος του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Π. Κουρουμπλή. Τα έργα αναδείχθηκαν από ανεξάρτητη Κριτική Επιτροπή, η οποία αποτελείται από εξέχοντες ακαδημαϊκούς και διακεκριμένα στελέχη του κλάδου, μέσω αδιάβλητης online διαδικασίας.

Ιδιαίτερη στιγμή κατά τη βραδιά της Τελετής, αποτέλεσαν οι απονομές των Τιμητικών Βραβείων από τον Executive Consultant της Planning κ. Σταμάτη Ανδριανόπουλο. Τα βραβεία απονεμήθηκαν για τη συνολική συνεισφορά τους στην εξέλιξη του κλάδου στους: Σύνδεσμο Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΕΒ), το βραβείο παρέλαβε ο κ. Γιώργος Ξηρογιάννης, Διευθυντής Βιομηχανίας, Αναπτυξιακών Πολιτικών και Δικτύων του ΣΕΒ, ECR Hellas, το βραβείο παρέλαβε ο κ. Αριστοτέλης Παντελιάδης, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και Ελληνική Εταιρεία Logistics, το βραβείο παρέλαβε ο κ. Νικόλαος Ροδόπουλος, Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Logistics, καλώντας μαζί του όσα από τα μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου βρίσκονταν στον χώρο. Επιπλέον, απονεμήθηκε τιμητική διάκριση στην Ομάδα CargOps για τη λύση που δημιούργησε μέσω IoT για την παρακολούθηση containers. Τη διάκριση παρέλαβαν οι κ.κ Βασίλειος Γεωργόπουλος, Νικόλαος Δουρελιάδης, Παναγιώτης Καζαντζής και Eυάγγελος Ποταμιάνος.

Ο κ. Σταμάτης Ανδριανόπουλος ολοκληρώνοντας την απονομή βραβείων δήλωσε σχετικά ότι «η αγορά διψά για εξαιρετικά επιτεύγματα, αυτά που αναδεικνύονται και λειτουργούν ως καλά παραδείγματα που θα ακολουθήσουν και άλλοι. Οι εταιρίες που διακρίνονται σήμερα αποδεικνύουν ότι όλα μπορούν να γίνουν και οι ικανοί προχωρούν».

Η γιορτινή διάθεση κορυφώθηκε στο τέλος της βραδιάς, με την απονομή των 5 Exceptional βραβείων από τον κ. Γεώργιο Δουκίδη, Διευθυντή του Εργαστηρίου Ηλεκτρονικού Επιχειρείν – ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Την υψηλότατη αυτή διάκριση απέσπασαν σε διαφορετικές κατηγορίες βράβευσης οι εταιρείες: METRO, Παπαστράτος, ΝΗΡΕΥΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ, Coca-Cola 3Ε Ελλάδος, ΒΙΕΞΑΛ του Ομίλου Viohalco.

Ο κ. Γεώργιος Δουκίδης, Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής, επισήμανε «Τα βραβεία αναγνωρίζουν τον ρόλο που παίζει το Supply Chain στην αποτελεσματικότητα της εξυπηρέτησης, την επιχειρηματική ανάπτυξη, την αξιοποίηση των αναδυόμενων πρακτικών στις σύγχρονες και πολύπλοκες τοπικές και διεθνείς εφοδιαστικές αλυσίδες και ως κύριο πυλώνα στον ψηφιακό μετασχηματισμό».

Gold βραβεία απέσπασαν οι εταιρείες: Oktabit, ΜΙΝΕΡΒΑ ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ADIDAS, ΑΛΟΥΜΥΛ ΜΥΛΩΝΑΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ, LIDL Hellas, Argosy Trading Company, SCHENKER, ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ – ENTERSOFT, ΔΙΑΚΙΝΗΣΙΣ, PCDC, METRO, OnLine Data, Μασούτης – Retail@Link, Παπαστράτος, ΕΛΑΪΣ-Unilever Hellas, Mantis, ENTERSOFT, ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ - Tekmon Geomatics, QUARTER MILE SERVICES - BK TELEMATICS, ΔΙΑΚΙΝΗΣΙΣ, METRON LOGISTICS, SYNERGY, Transcombi Express, ACS Ταχυδρομικές Υπηρεσίες και TREDIT – Ινστιτούτο Μεταφορών ΕΚΕΤΑ.

Παρουσιάστρια της βραδιάς ήταν η κ. Νικολέττα Κρητικού, δημοσιογράφος του Euronews.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v