Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Παρουσία της ΚΑΥΚΑΣ στα Ποσειδώνια 2018

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, το εξειδικευμένο προσωπικό της ΚΑΥΚΑΣ στη ναυτιλία παρουσίασε τα διαθέσιμα προϊόντα που παρέχει για πλοία και οποιουδήποτε τύπου σκάφη.

Παρουσία της ΚΑΥΚΑΣ στα Ποσειδώνια 2018

H ΚΑΥΚΑΣ, η κορυφαία σε πωλήσεις ελληνική εταιρεία στο χώρο του ηλεκτρολογικού υλικού, φωτισμού, ενεργειακών λύσεων, βιομηχανίας και ναυτιλίας έδωσε δυνατό «παρών» στη Διεθνή Έκθεση Ναυτιλίας «Ποσειδώνια 2018» που διεξήχθη στο Metropolitan EXPO, από 4 μέχρι και 8 Ιουνίου 2018.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, κατά τη διάρκεια της έκθεσης, το εξειδικευμένο προσωπικό της ΚΑΥΚΑΣ στη ναυτιλία παρουσίασε τα διαθέσιμα προϊόντα που παρέχει για πλοία και οποιουδήποτε τύπου σκάφη.

Συγκεκριμένα, στο περίπτερο της ΚΑΥΚΑΣ, οι επισκέπτες ενημερώθηκαν για το μεγάλο εύρος επιλογών ανάμεσα σε προϊόντα υψηλής ποιότητας για ναυτιλιακές εφαρμογές όπως ο αυτοματισμός, η χαμηλή τάση, η διαχείριση/εξοικονόμηση ενέργειας, η κίνηση (κινητήρες, ομαλοί εκκινητές και ρυθμιστές στροφών), τα όργανα, οι αισθητήρες, Information & Communication Technology (ICT), ο φωτισμός κ.α.

Εστιάζοντας στις αυξανόμενες και κρίσιμες απαιτήσεις των εφαρμογών σε πλοία, η επιχειρηματική μονάδα Ναυτιλίας της ΚΑΥΚΑΣ εξυπηρετεί αποτελεσματικά τη συγκεκριμένη αγορά με στόχο τη παροχή τεχνογνωσίας και λύσεων προκειμένου να δημιουργήσει επιχειρηματική αξία και να υποστηρίξει αιτήματα, τα οποία απαιτούν σημαντικές τεχνικές γνώσεις.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v