Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τιτάν: Στις 25 Ιουνίου η αποκοπή μερίσματος

Το τελικό ποσό που θα λάβουν οι Μέτοχοι θα ανέρχεται σε 0,044809 ευρώ ανά μετοχή (κοινή και προνομιούχο). Ως ημερομηνία έναρξης καταβολής του μερίσματος ορίζεται η Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018.

Τιτάν: Στις 25 Ιουνίου η αποκοπή μερίσματος

Η Τιτάν γνωστοποίησε οτι με απόφαση της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της 1.6.2018, το μέρισμα για τη χρήση 2017 ανέρχεται σε 0,05 ευρώ ανά μετοχή (κοινή και προνομιούχο). Το ανωτέρω ποσό μερίσματος θα προσαυξηθεί με το μέρισμα που αντιστοιχεί στις ίδιες μετοχές που κατέχει η Εταιρία και συνεπώς θα ανέλθει σε μικτό ποσό 0,052716 ευρώ ανά μετοχή.

Από το ανωτέρω μικτό ποσό θα παρακρατηθεί ο αναλογών στο μέρισμα φόρος 15% και συνεπώς, το τελικό ποσό που θα λάβουν οι Μέτοχοι θα ανέρχεται σε 0,044809 ευρώ ανά μετοχή (κοινή και προνομιούχο).

Δικαιούχοι του μερίσματος βάσει του κανόνα προσδιορισμού δικαιούχων ( record date) είναι οι Μέτοχοι που θα είναι εγγεγραμμένοι στo Σ.Α.Τ. την Τρίτη 26 Ιουνίου 2018.

Ημερομηνία αποκοπής του μερίσματος είναι η Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018 και συνεπώς από την ημέρα αυτή οι μετοχές της Εταιρίας θα είναι διαπραγματεύσιμες χωρίς το δικαίωμα είσπραξης μερίσματος.

Ως ημερομηνία έναρξης καταβολής μερίσματος ορίζεται η Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018.

Η καταβολή του μερίσματος θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά με κεφάλαια προερχόμενα από το εξωτερικό και θα διενεργηθεί από τις πληρώτριες τράπεζες «ΑLPHA BANK Α.Ε.» και «ALPHA BANK CYPRUS LIMITED», ως ακολούθως:

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v