Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Unibios: Πιστοποιήθηκε η καταβολή της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου

Το ΔΣ ανακοινώνει ότι το μετατρέψιμο ομολογιακό δάνειο που εγκρίθηκε κατά την Έκτακτη Γενική Συνέλευση της εταιρίας της 08.01.2018 δεν πρόκειται να εκδοθεί διότι εν τω μεταξύ ολοκληρώθηκε η Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου που εξυπηρετεί τους ίδιους και ευρύτερους σκοπούς.

Unibios: Πιστοποιήθηκε η καταβολή της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου

Το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας Unibios ΑΕ Συμμετοχών ανακοινώνει ότι πιστοποιήθηκε η πλήρης καταβολή της ΑΜΚ που αποφασίσθηκε κατά την Έκτακτη Γενική Συνέλευση της 19.10.2018.

Το συνολικό ποσό που συγκεντρώθηκε ανήλθε σε 3.750.555,60.

Επίσης, το ΔΣ ανακοινώνει ότι με βάση σημερινή του απόφαση το μετατρέψιμο ομολογιακό δάνειο που αποφασίσθηκε και εγκρίθηκε κατά την Έκτακτη Γενική Συνέλευση της εταιρίας της 08.01.2018 δεν πρόκειται να εκδοθεί διότι εν τω μεταξύ ολοκληρώθηκε η παραπάνω Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου που εξυπηρετεί τους ίδιους και ευρύτερους σκοπούς.

Σημειώνεται ότι το παραπάνω μετατρέψιμο ομολογιακό δάνειο είχε εκδοθεί για να υποκαταστήσει το από 30.12.2016 μετατρέψιμο ομολογιακό δάνειο πού η έκδοση του είχε διακοπεί νωρίτερα όπως ανακοινώθηκε από την εταιρεία στις 02.05.2017.

Συμπληρωματικά, επισημαίνεται στους μετόχους ότι το μετατρέψιμο ομολογιακό δάνειο (με κατάργηση του Δικαιώματος Προτίμησης) που αποφασίσθηκε κατά την Τακτική Γενική Συνέλευση της 11.05.2015 και που εξουσιοδοτούσε το ΔΣ να εκδώσει το συγκεκριμένο ΜΟΔ είχε συγκεκριμένη περιορισμένη διάρκεια που έχει ήδη παρέλθει και έτσι δεν ισχύει πλέον, όπως αναφερόταν στην έκθεση του ΔΣ και την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης της 11.5.2015 που ανακοινώθηκαν στους μετόχους.

Με βάση τα παραπάνω, σήμερα, η εταιρεία δεν έχει σε εκκρεμότητα οποιαδήποτε απόφαση της Γενικής Συνέλευσης για αύξηση κεφαλαίου η έκδοση μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου.

Αναβολή Γενικής Συνέλευσης

Στην Φυλή Αττικής σήμερα, ημέρα Παρασκευή 6η Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 14:00 συνεκλήθη στην έδρα της εταιρίας στο ΒΙΟΠΑ 'Aνω Λιοσίων, 1η και 18η Οδός, η υπό του Διοικητικού Συμβουλίου προσκληθείσα Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Εταιρίας, στην οποία παρέστησαν αυτοπροσώπως ή διΆ αντιπροσώπου μέτοχοι κύριοι 300.000 μετοχών με δικαίωμα ψήφου επί συνόλου 3.125.463 μετοχών, ήτοι 9,59% του συνολικού μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας.

Αφού συγκροτήθηκε σε σώμα η Γενική Συνέλευση διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρχε η απαιτούμενη από τον νόμο απαρτία ώστε να συνεδριάσει η Γενική Συνέλευση και να ληφθούν έγκυρες αποφάσεις.

Κατόπιν τούτων η Τακτική Γενική Συνέλευση θα συνεδριάσει σε Επαναληπτική συνεδρίαση όπως έχει ήδη προσκληθεί στις 20-9-2019, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00 στην έδρα της στο ΒΙΟΠΑ 'Ανω Λιοσίων, 1η και 18η οδός και θα ληφθούν αποφάσεις για όλα τα θέματα της ημερησίας διάταξης.

Ο Πρόεδρος της Συνέλευσης απευθυνόμενος στους παρόντες μετόχους ανέφερε ότι προσδοκά ότι μέχρι την ημερομηνία της επαναληπτικής συνέλευσης θα έχουν εισαχθεί προς διαπραγμάτευση και οι νέες μετοχές της εταιρίας που προέκυψαν από την πρόσφατη ΑΜΚ και έτσι στην επαναληπτική συνέλευση θα αντιπροσωπεύεται ορθότερα το σημερινό μετοχικό σώμα και θα μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι μέτοχοι που έλαβαν μέρος στην Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v