Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στη συνεδρίαση του ΔΣ του ΕΒΕΠ συμμετείχε ο πρόεδρος της ΟΛΠ – Cosco

Ο πρόεδρος του ΕΒΕΠ Βασίλης Κορκίδης ευχαρίστησε τον κ. Υu Zengang για την ανταπόκρισή του και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε ένας εποικοδομητικός διάλογος με όλα τα μέλη του ΔΣγύρω από θέματα που αφορούν τη συνεργασία του ΟΛΠ με ελληνικές επιχειρήσεις και κοινότητες.

Στη συνεδρίαση του ΔΣ του ΕΒΕΠ συμμετείχε ο πρόεδρος της ΟΛΠ – Cosco

Σε μία προσπάθεια περαιτέρω ενδυνάμωσης των σχέσεων Ελλάδας-Κίνας, ο πρόεδρος της ΟΛΠ ΑΕ - Cosco Shipping, Υu Zengang, συνοδευόμενος από τη νέα εκπρόσωπο του οργανισμού λιμένα Πειραιά Δέσποινα Γκικάκη συμμετείχε τη Δευτέρα 3 Απριλίου στο Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος του ΕΒΕΠ Βασίλης Κορκίδης ευχαρίστησε τον κ. Υu Zengang για την ανταπόκρισή του στην πρόσκληση που του είχε απευθύνει και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε ένας εποικοδομητικός διάλογος με όλα τα μέλη του ΔΣγύρω από θέματα που αφορούν τη συνεργασία του ΟΛΠ με ελληνικές επιχειρήσεις και κοινότητες, αλλά και γύρω από προτάσεις που απηύθυναν τα μέλη προκειμένου να επιτευχθεί ακόμα καλύτερη συνεργασία.

Τέλος, ο πρόεδρος του ΕΒΕΠ κ. Κορκίδης προσκάλεσε τον πρόεδρο της ΟΛΠ ΑΕ - Cosco Shipping να συμμετάσχει ενεργά στις Ημέρες Θάλασσας του 2023 και να προτείνει δράσεις και προτάσεις γι'αυτή την τόσο μεγάλη εκδήλωση με επίκεντρο τη θάλασσα, την ιστορία και τον πολιτισμό του Πειραιά.

Η συμμετοχή του κ. Yu ολοκληρώθηκε με μια αναμνηστική πλακέτα του ΕΒΕΠ που του δώρισε ο κ. Κορκίδης ως ένδειξη ευχαρίστησης.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v