Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ποια πλεονεκτήματα προσφέρει το νέο myΔEΗ app

Βασικός πυλώνας της στρατηγικής μας είναι η πελατοκεντρική φιλοσοφία, δήλωσε ο αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος Εμπορικών Δραστηριοτήτων της εταιρείας. Κάθε καινούργιο προϊόν που λανσάρουμε, θέλουμε να κάνει τη ζωή των πελατών μας καλύτερη.

Ποια πλεονεκτήματα προσφέρει το νέο myΔEΗ app

Η εφαρμογή της ΔΕΗ, myΔEΗ, δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες να έχουν πρόσβαση στους λογαριασμούς τους οπουδήποτε και οποτεδήποτε, να διαχειρίζονται τις παροχές τους και τα προσωπικά τους στοιχεία και να ενεργοποιούν νέες υπηρεσίες και προϊόντα, ενώ παράλληλα τους προσφέρει εργαλεία και συμβουλές εξοικονόμησης ενέργειας καθώς και προγράμματα επιβράβευσης. Επίσης σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το myΔEΗ θα ανανεώνεται συνεχώς με νέες εφαρμογές, δυνατότητες και προσφορές.

O Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος Εμπορικών Δραστηριοτήτων της ΔEΗ, κ. Γεώργιος Καρακούσης, ανέφερε σχετικά:

«Βασικός πυλώνας της στρατηγικής μας είναι η πελατοκεντρική φιλοσοφία. Κάθε καινούργιο προϊόν που λανσάρουμε, κάθε νέα υπηρεσία, θέλουμε να κάνει τη ζωή των πελατών μας καλύτερη. Το myΔEΗ είναι μία νέα εμπειρία που κάνει τη συνολική διαχείριση της σχέσης με τη ΔEΗ, του κάθε πελάτη ξεχωριστά, εύκολη και άμεση, ενώ προσφέρει πολλά προνόμια στους χρήστες. Προτρέπουμε όλους τους πελάτες μας να κατεβάσουν την εφαρμογή, να γνωρίσουν την νέα ψηφιακή εμπειρία εξυπηρέτησης και να επωφεληθούν από τα προγράμματα επιβράβευσης και εξοικονόμησης».

myΔEΗ: Πρόσβαση από παντού

Οι πελάτες της ΔEΗ, κατεβάζοντας την εφαρμογή myΔEΗ στο κινητό τους (στο app store ή στο google store) ή μπαίνοντας στο https://mydei.dei.gr και, αφού εγγραφούν, αποκτούν πρόσβαση στον νέο ψηφιακό κόσμο της ΔEΗ.

Οι βασικότερες δυνατότητες του myΔEΗ περιλαμβάνουν:

Εύκολη διαχείριση λογαριασμών

Στο myΔEΗ οι πελάτες μπορούν να βλέπουν και να διαχειρίζονται εύκολα και γρήγορα τους λογαριασμούς τους, να τους εξοφλούν και να παρακολουθούν τους διακανονισμούς τους. Η εφαρμογή myΔEΗ έρχεται να αντικαταστήσει και ταυτόχρονα να βελτιώσει την υπηρεσία e-bill, οι χρήστες της οποίας μπορούν να μπουν στο myΔEΗ με τους υπάρχοντες κωδικούς τους. Επιπλέον, οι πελάτες ΔEΗ μπορούν να βλέπουν το ιστορικό τους και να βρίσκουν τρόπους διευκόλυνσης πληρωμών.

Ενεργοποίηση προϊόντων και υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας

Ένα σημαντικό χαρακτηριστικό του myΔEΗ είναι η δυνατότητα ενεργοποίησης μιας σειράς προϊόντων αλλά και πρόσθετων υπηρεσιών καθαρής ενέργειας και ασφάλειας.

Για παράδειγμα, στο myΔEΗ μπορεί να ενεργοποιηθεί ηλεκτρονικά το ΔEΗ myHome 4All, το νέο οικιακό κυμαινόμενο πρόγραμμα της ΔEΗ, που περιέχει δωρεάν την υπηρεσία GreenPass δίνοντας την δυνατότητα σε νέους και υφιστάμενους πελάτες να μειώσουν το ενεργειακό τους αποτύπωμα, ενώ τους ανταμείβει όταν εξοικονομούν ενέργεια.

Οι χρήστες του myΔEΗ μπορούν να ενεργοποιήσουν μόνοι τους και το Green Pass, την πρόσθετη υπηρεσία από τη ΔEΗ, που εγγυάται πως όση ποσότητα ενέργειας καταναλώνουν στο σπίτι τους, τόση παράγεται και δεσμεύεται για αυτούς από Ανανεώσιμες Πηγές.

Για περισσότερη ασφάλεια, οι εγγεγραμμένοι στο myΔEΗ μπορούν να ενεργοποιήσουν το FixIt, την υπηρεσία Επείγουσας Τεχνικής Βοήθειας, με την οποία μπορούν να καλούν τεχνικό ανά πάσα στιγμή για άμεση αποκατάσταση απροσδόκητων βλαβών ή ζημιών στο σπίτι. Αντίστοιχα, για όσους έχουν στο σπίτι φυσικό αέριο, η υπηρεσία FixIt Dual προσφέρει πρόσβαση σε ηλεκτρολόγο, υδραυλικό, κλειδαρά ή τεχνικό ατομικού καυστήρα Φυσικού Αερίου.

E-Selfmetering για καταχώριση της πραγματικής κατανάλωσης

Με το e-Selfmetering, οι καταναλωτές μπορούν να καταχωρούν μόνοι τους online στο myΔEΗ την πραγματική τους κατανάλωση, ώστε να πληρώνουν μόνο ό,τι έχουν καταναλώσει.

Εξοικονόμηση ενέργειας με το ΔEΗ myEnergy Coach

Άλλο χαρακτηριστικό του myΔEΗ είναι ότι ο myEnergy Coach, ο σύμβουλος με λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας και κόστους, είναι διαθέσιμος παντού. Με το ΔEΗ myEnergyCoach, οι καταναλωτές μπορούν να παρακολουθούν την κατανάλωσή τους, να βλέπουν την ενεργειακή ανάλυση των συσκευών τους, να ανακαλύπτουν αποτελεσματικές συμβουλές για εξοικονόμηση ενέργειας, να λαμβάνουν προσωποποιημένες προτάσεις εξοικονόμησης και να επικοινωνούν απευθείας με έναν σύμβουλο ενέργειας στο κέντρο εξυπηρέτησης της ΔEΗ.

Επιβράβευση της εμπιστοσύνης των πελατών

Τέλος στην ενότητα myRewards στο myΔEΗ, οι πελάτες της ΔEΗ μπορούν να επωφεληθούν από τα νέα προγράμματα επιβράβευσης και τις διαθέσιμες προσφορές.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v