Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Από την Profile η πλατφόρμα μικροπιστώσεων του ΤΜΕΔΕ

Στρατηγική συμμαχία της εισηγμένης με την ΤΜΕΔΕ Microfinance Solutions. «Την ώρα που άλλοι όμιλοι πληροφορικής βρίσκονται στο στάδιο της προετοιμασίας για να λανσάρουν ψηφιακές λύσεις, εμείς διαθέτουμε έτοιμα προϊόντα», τονίζουν κύκλοι της Profile.

Από την Profile η πλατφόρμα μικροπιστώσεων του ΤΜΕΔΕ

Η Profile ανακοίνωσε τη στρατηγική της συνεργασία με την ΤΜΕΔΕ Microfinance Solutions, καθώς επελέγη κατόπιν διενέργειας ανοιχτού διαγωνισμού, με βασικό αντικείμενο τη δημιουργία σύγχρονης online πλατφόρμας παροχής χρηματοδοτήσεων στα μέλη του ΤΜΕΔΕ.

Κύκλοι προσκείμενοι στην εισηγμένη, δηλώνουν πως την ώρα που άλλοι Όμιλοι πληροφορικής βρίσκονται στο στάδιο της προετοιμασίας για να λανσάρουν ψηφιακές λύσεις στον τραπεζικό και τον ευρύτερο χρηματοοικονομικό τομέα, η Profile διαθέτει έτοιμα προϊόντα, καλύπτοντας άμεσα τις ανάγκες των πελατών της (solution ready).

Αυτό αποδεικνύεται, όπως υποστηρίζουν, από την υποστήριξη της νέας εταιρείας Μικροπιστώσεων που ίδρυσε το ΤΜΕΔΕ, καθώς τα εγκαίνια της εταιρείας συνοδεύτηκαν από την πρώτη δανειοδότηση.

Οπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, το ΤΜΕΔΕ, αποτελεί ήδη έναν αυτόνομο πυλώνα στις μορφές εγγυοδοσίας για τα μέλη του (Μηχανικοί και Εργολήπτες Δημοσίων έργων) και μέσω της ΤΜΕΔΕ Microfinance Solutions, που αποτελεί τον πρώτο θεσμικό φορέα που αδειοδοτήθηκε το 2022 από την Τράπεζα της Ελλάδας, με βασικό αντικείμενο τη χορήγηση μικροχρηματοδοτήσεων στην Ελλάδα, απαντά αποφασιστικά στις ανάγκες των μελών του για απρόσκοπτη πρόσβαση σε λύσεις ρευστότητας, ιδιαίτερα για όσους ξεκινούν τώρα την επαγγελματική τους πορεία.

Η online πλατφόρμα με mobile και web εφαρμογή προσφέρει στους χρήστες τη δυνατότητα αίτησης απευθείας από το κινητό ή τον Η/Υ τους με λίγα μόνο «κλικ». Η έγκριση και εκταμίευση του δανείου από την ΤΜΕΔΕ Microfinance Solutions, έως του ποσού των 25.000 ευρώ, γίνεται σε λιγότερο από 24 ώρες, εξασφαλίζοντας τη χρηματοδότηση επενδυτικών αναγκών, κεφαλαίου κίνησης ή την άμεση εξόφληση εκκρεμών οφειλών.

Η λειτουργία της πλατφόρμας παρουσιάστηκε στο ευρύ κοινό από τον Πρόεδρο του ΤΜΕΔΕ, κ. Κωνσταντίνο Μακέδο και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΤΜΕΔΕ Microfinance Solutions, κ. Χάρη Αγκυρόπουλο, την περασμένη Τρίτη, 20/6/2023. Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας, κ. Γιάννης Στουρνάρας, η Υποδιοικήτρια, κα Χριστίνα Παπακωνσταντίνου, ο Πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, κ. Γιώργος Στασινός, ο Διοικητής του e-ΕΦΚΑ, κ. Παναγιώτης Δουφεξής, η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Attica Bank, κα Ελένη Βρεττού, καθώς και οι Πρόεδροι και τα Μέλη των Δ.Σ. των Εργοληπτικών, Μελετητικών και Επιστημονικών Συλλόγων όλου του Τεχνικού Κόσμου.

Στην παρουσίαση έγινε εκτενής αναφορά στο Finuevo Suite, τη νέα front-to-back τραπεζική λύση της Profile, που εγκαταστάθηκε με επιτυχία στην ΤΜΕΔΕ Microfinance Solutions και η οποία αποτελεί τη μοναδική, ενιαία λύση για core και digital banking εφαρμογές, συνδυάζοντας κορυφαία τεχνολογική και τραπεζική τεχνογνωσία. Ειδικότερα για τις ανάγκες της ΤΜΕΔΕ Microfinance Solutions, η πλατφόρμα υποστηρίζει τις υπηρεσίες Digital Onboarding, Banking-as-a-Service, καθώς και το σύνολο της χρηματοοικονομικής διαχείρισης δανειακών προϊόντων προς τα μέλη του ΤΜΕΔΕ, με ψηφιακό και ευέλικτο τρόπο, μειώνοντας σημαντικά τον χρόνο υλοποίησης, το κόστος λειτουργίας και τον χρόνο εξυπηρέτησης.

Η Profile εκτιμά ότι η κοινότητα των Μηχανικών και Εργοληπτών θα κάνει ευρεία χρήση της πλατφόρμας και των υπηρεσιών που προσφέρει, οπότε και το εγχείρημα της ΤΜΕΔΕ Microfinance Solutions θα στεφθεί με απόλυτη επιτυχία.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v