Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δομική Κρήτης: Προχωρημένες διαπραγματεύσεις για είσοδο Κούτρα στο μετοχικό κεφάλαιο

Η εισηγμένη επιβεβαιώνει ότι ο βασικός της μετόχος Γ. Συνατσάκης βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την κυπριακή Adams Group του Δ. Κούτρα. Δεν υπάρχει ακόμη συμφωνία.

Δομική Κρήτης: Προχωρημένες διαπραγματεύσεις για είσοδο Κούτρα στο μετοχικό κεφάλαιο

Η Δομική Κρήτης, απαντώντας σε σχετική επιστολή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, με την οποία ζητήθηκε ο σχολιασμός δημοσιεύματος ηλεκτρονικού Τύπου, και σε συνέχεια σχετικής επικοινωνίας με τον βασικό μέτοχό της, κ. Γεώργιο Συνατσάκη, ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι:

α) Ο εν λόγω μέτοχος βρίσκεται όντως σε συζητήσεις και διαπραγματεύσεις με την κυπριακή εταιρεία ADAMS GROUP Ltd, συμφερόντων του κ. Δημητρίου Κούτρα, για την αγορά από την τελευταία εταιρεία μετοχών του κ. Συνατσάκη στη ΔΟΜΙΚΗ ΚΡΗΤΗΣ.

β) Οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται μεν σε στάδιο το οποίο θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί προχωρημένο, πλην όμως δεν έχει επιτευχθεί ακόμη συμφωνία και, επομένως, η συμμετοχή της εταιρείας ADAMS GROUP Ltd στο μετοχικό σχήμα της ΔΟΜΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ θα εξαρτηθεί από την έκβαση των διαπραγματεύσεων ως προς τα ζητήματα, για τα οποία δεν έχει επιτευχθεί ακόμη συμφωνία.

Η Εταιρεία, τηρώντας τις προβλεπόμενες από την ισχύουσα νομοθεσία υποχρεώσεις και προς προστασία του επενδυτικού κοινού, διαβεβαιώνει ότι αν επιτευχθεί συμφωνία για την πώληση μετοχών από τον κ. Συνατσάκη στην εταιρεία ADAMS GROUP Ltd, ως γεγονότος, η δημοσιοποίηση του οποίου θα αναμενόταν ευλόγως να επηρεάσει την τιμή των μετοχών της, θα προβεί άμεσα στη δημοσιοποίηση του γεγονότος αυτού.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v