Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Οι υποχρεωτικές επενδύσεις στο επίκεντρο της συνάντησης Στυλιανίδη με τον πρόεδρο του ΟΛΠ

Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν επίσης θέματα αναφορικά με την δυναμική του λιμένα Πειραιά στον παγκόσμιο χάρτη των εμπορευματικών μεταφορών και της κρουαζιέρας και την συμβολή του στην τοπική και εθνική οικονομία,

Οι υποχρεωτικές επενδύσεις στο επίκεντρο της συνάντησης Στυλιανίδη με τον πρόεδρο του ΟΛΠ

Εθιμοτυπική συνάντηση γνωριμίας είχε σήμερα ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Χρήστος Στυλιανίδης, με τον Πρόεδρο της ΟΛΠ Α.Ε. κ. Υu Zenggang, στο κτίριο του Υπουργείου.

Μεταξύ άλλων, στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν θέματα αναφορικά με την δυναμική του λιμένα Πειραιά στον παγκόσμιο χάρτη των εμπορευματικών μεταφορών και της κρουαζιέρας και την συμβολή του στην τοπική και εθνική οικονομία, ενώ παράλληλα επιβεβαιώθηκαν οι εδραιωμένες, εδώ και πολλά χρόνια, καλές σχέσεις των χωρών Ελλάδας και Κίνας.

Η συζήτηση επεκτάθηκε και στην επανέναρξη των τεχνικών έργων – υποχρεωτικών επενδύσεων της ΟΛΠ Α.Ε.- που είχαν διακοπεί από τις σχετικές Αποφάσεις του ΣτΕ, καθώς πλέον, με Προεδρικό Διάταγμα έχει εγκριθεί το Master Plan, ενώ πρόσφατα εγκρίθηκαν και οι περιβαλλοντικοί όροι για τη λειτουργία του λιμένα και την κατασκευή έργων βελτίωσης και επέκτασής του.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v