Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ελιν: Δυο προγράμματα ρεύματος με κλειδωμένη τιμή και δώρο το πάγιο του πρώτου τριμήνου

Το πρόγραμμα ηλεκτρικής ενέργειας Power On! Blue Day, προσφέρει μηνιαίο πάγιο 5,00 €, με την τιμή ανά kWh για έναν ολόκληρο χρόνο να διαμορφώνεται στα 0,149 €.

ελιν: Δυο προγράμματα ρεύματος με κλειδωμένη τιμή και δώρο το πάγιο του πρώτου τριμήνου

Με τα Χριστούγεννα προ των πυλών, η ελίν ανακοινώνει τα δύο ολοκαίνουργια προγράμματα ηλεκτρικής ενέργειας που λανσάρει, Power On! Blue Day και Power On! Blue Day & Night για οικιακούς καταναλωτές*. Μέσα από τα νέα αυτά προγράμματα, η εταιρία προσφέρει τη χαμηλότερη τιμή της αγοράς στην κατηγορία του σταθερού (μπλε) τιμολογίου, με 12μηνη δέσμευση συμβολαίου και χωρίς καμία αναπροσαρμογή της χρέωσης προμήθειας.

Ταυτόχρονα, για την εορταστική περίοδο και έως τις 15/01/2024, η εταιρία κάνει δώρο το πάγιο των τριών πρώτων μηνών με τα δύο νέα προγράμματα.

Αναλυτικότερα, από τις 15 Δεκεμβρίου, το πρόγραμμα ηλεκτρικής ενέργειας Power On! Blue Day, προσφέρει μηνιαίο πάγιο 5,00 €, με την τιμή ανά kWh για έναν ολόκληρο χρόνο να διαμορφώνεται στα 0,149 €. Επιπλέον, εάν η παροχή διαθέτει και νυχτερινό μετρητή, η ελίν μέσα από το πρόγραμμα Power On! Blue Day & Night, προσφέρει το νυχτερινό ρεύμα μόνο με 0,139 € ανά κιλοβατώρα, σε συνδυασμό με την σταθερή τιμή ημέρας στα 0,149 € ανά κιλοβατώρα.

Οι καταναλωτές που θα επιλέξουν τα συγκεκριμένα προγράμματα θα επωφεληθούν επίσης και από 3.000 πόντους στο πρόγραμμα πιστότητας ελίν up επιβράβευση, που μπορούν  να τους εξαργυρώσουν στα πρατήρια ελίν που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, ενώ θα συνεχίσουν να λαμβάνουν επιπλέον 200 πόντους για κάθε μήνα παραμονής τους στο πρόγραμμα.

* Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για τα διαθέσιμα προγράμματα είτε στην ιστοσελίδα της εταιρίας www.elin.gr, είτε καλώντας στο 800 4000 800, χωρίς χρέωση.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v