Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αττικές Εκδόσεις: Απέκτησαν επιπλέον 48,5% της «Δέσμης» (Αθηνόραμα)

Πλέον το ποσοστό της εισηγμένης στην εταιρεία ανέρχεται σε 97,06% του μετοχικού της κεφαλαίου.

Αττικές Εκδόσεις: Απέκτησαν επιπλέον 48,5% της «Δέσμης» (Αθηνόραμα)

Η διοίκηση της εταιρείας ΑΤΤΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Α.Ε. ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο υλοποίησης Δικαιώματος Προαίρεσης Αγοράς μετοχών της 22/12/2020, προχώρησε στην εξαγορά τετρακοσίων δεκατριών χιλιάδων εβδομήντα (413.070) κοινών ονομαστικών μετοχών, της εταιρείας «ΔΕΣΜΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ» που αντιστοιχούν σε 48,53% του μετοχικού της κεφαλαίου.

Κατόπιν της ανωτέρω συναλλαγής, το ποσοστό συμμετοχής της ΑΤΤΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Α.Ε. στη «ΔΕΣΜΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ» ανέρχεται σε 97,06% του μετοχικού της κεφαλαίου.

Το τίμημα της εξαγοράς ανέρχεται στο ποσό των πεντακοσίων χιλιάδων ευρώ (500.000,00 €), θα καταβληθεί μέχρι τις 31/1/2024, θα χρηματοδοτηθεί εξ ολοκλήρου με τραπεζικό δανεισμό και δεν υπερβαίνει το τριάντα τοις εκατό (30%) των ιδίων κεφαλαίων της ΑΤΤΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Α.Ε, σύμφωνα με την πλέον πρόσφατη δημοσιευμένη οικονομική κατάσταση.

Αντικείμενο δραστηριότητας της εταιρείας «ΔΕΣΜΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ» είναι η έκδοση του περιοδικού Αθηνόραμα και η λειτουργία και εκμετάλλευση της ιστοσελίδας www.athinorama.gr.

Ο Όμιλος Αττικών Εκδόσεων, στα πλαίσια του στρατηγικού σχεδιασμού του, συνεχίζει τις επενδύσεις του στα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης (digital media), με σκοπό τον ψηφιακό μετασχηματισμό του, ώστε να προσαρμοστεί πλήρως και ανταγωνιστικά στις νέες συνθήκες της αγοράς, όπως αυτές εξελίσσονται διεθνώς.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v