Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΛΑΝΑΚΑΜ: Ο Ι. Θεοδώρου νέο μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας κατά την από 06.02.2024 συνεδρίασή του, ανασυγκροτήθηκε σε σώμα.

ΛΑΝΑΚΑΜ: Ο Ι. Θεοδώρου νέο μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο

Η «ΛΑΝΑΚΑΜ Α.Ε.», ενημερώνει ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας έλαβε γνώση της από 05.02.2024 παραίτησης του Ανεξάρτητου Μη Εκτελεστικού Μέλους του, κου Ιωάννη Πλούμπη, από Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας, της Επιτροπής Ελέγχου, της Επιτροπής Αποδοχών και της Επιτροπής Υποψηφιοτήτων στις οποίες συμμετείχε.

Ακολούθως, το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας, κατά την από 06.02.2024 συνεδρίασή του, αποφάσισε:

- την αντικατάσταση του παραιτηθέντος Μέλους του και την εκλογή του κου Ιωάννη Θεοδώρου ως νέου Ανεξάρτητου Μη Εκτελεστικού Μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου.

- την αντικατάσταση του παραιτηθέντος Μέλους της Επιτροπής Ελέγχου και την εκλογή του κου Ιωάννη Θεοδώρου ως νέου μέλους της.

- την αντικατάσταση του παραιτηθέντος Μέλους της Επιτροπής Αποδοχών και την εκλογή του κου Ιωάννη Θεοδώρου ως νέου μέλους της.

- την αντικατάσταση του παραιτηθέντος Μέλους της Επιτροπής Υποψηφιοτήτων και την εκλογή του κου Ιωάννη Θεοδώρου του Δημητρίου ως νέου μέλους της.

Στο πρόσωπο του κου Ιωάννη Θεοδώρου πληρούνται τα κριτήρια ανεξαρτησίας, καθώς και οι προϋποθέσεις ατομικής και συλλογικής καταλληλότητας , στο πλαίσιο εφαρμογής των διατάξεων του άρθρου 9 του Ν. 4706/2020 και της Πολιτικής Καταλληλότητας των μελών Δ.Σ..

Κατόπιν τούτων, το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας κατά την από 06.02.2024 συνεδρίασή του, ανασυγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

1. Ιωάννης Δαμίγος του Κωνσταντίνου, Πρόεδρος, Διευθύνων Σύμβουλος, Εκτελεστικό Μέλος.

2. Κωνσταντίνος Δαμίγος του Ιωάννη, Αντιπρόεδρος, Αναπληρωτής του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου και του Διευθύνοντος Συμβούλου, Εκτελεστικό Μέλος.

3. Ελισάβετ Δαμίγου του Ιωάννη, Μη Εκτελεστικό Μέλος.

4. Ναταλία Ραλλού-Δαμίγου του Ιωάννη, Εκτελεστικό Μέλος.

5. Ελένη Ζενάκου του Δημητρίου, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος και Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου.

6. Ιωάννη Θεοδώρου του Δημητρίου, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος.

Η εκλογή του νέου (προσωρινού) ανεξάρτητου μη εκτελεστικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου θα ανακοινωθεί στην αμέσως προσεχή Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Εταιρείας στις 25 Ιουνίου 2024.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v