Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η Deutsche Telekom επεκτείνει τη συνεργασία με Netflix, ακολουθεί η Ελλάδα

Την επέκταση της συνεργασίας ανακοίνωσε πριν από λίγο η Deutsche Telekom. Η νέα προσθήκη ξεκινά από τις συνδρομητικές τηλεοράσεις σε Κροατία και Ουγγαρία. Πληροφορίες θέλουν πολύ σύντομα να ακολουθεί και η Ελλάδα με την Cosmote TV.

Η Deutsche Telekom επεκτείνει τη συνεργασία με Netflix, ακολουθεί η Ελλάδα

Ο όμιλος Deutsche Telekom επεκτείνει τη συνεργασία του με το Netflix σε πολλές νέες χώρες στην Ευρώπη, με την Κροατία και την Ουγγαρία να ακολουθούν. Πληροφορίες θέλουν σύντομα και την Ελλάδα μέσω της Cosmote TV, με τους συνδρομητές της να έχουν πλέον πρόσβαση σε όλα τα προγράμματα του Netflix.

Όπως ανακοίνωσε η Deutsche Telekom, oι πελάτες της «σε πολλές χώρες θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στο Netflix ως μέρος μιας απρόσκοπτης εμπειρίας ψυχαγωγίας. Αυτή η συνεργασία θα δώσει στους πελάτες περισσότερες επιλογές σχετικά με το πώς να απολαύσουν τις αγαπημένες τους ταινίες και σειρές, φέρνοντας ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία και αξία στη συνολική εμπειρία στο σπίτι τους».

Ξεκινώντας με τη Hrvatski Telekom στην Κροατία και τη Magyar Telekom στην Ουγγαρία, οι θυγατρικές της Deutsche Telekom σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες θα προσφέρουν νέους τρόπους ενσωμάτωσης του Netflix, δίνοντας στους πελάτες περισσότερες επιλογές για το πώς να απολαμβάνουν το αγαπημένο τους περιεχόμενο.

Κατά τη διάρκεια του τρέχοντος έτους, όλες οι εθνικές εταιρείες του Ομίλου Deutsche Telekom στην Ευρώπη με συνδρομητική τηλεόραση θα παρουσιάσουν τα οφέλη αυτής της νέας συνεργασίας στους πελάτες τους.

Η Dominique Leroy, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου για την Ευρώπη της Deutsche Telekom AG, ανέφερε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με το Netflix για να προσφέρουμε μια ακόμη αξία για τους πελάτες μας στην Ευρώπη. Αυτή η συνεργασία δείχνει ότι ακούμε αυτό που θέλουν οι πελάτες μας: εύκολη, ευχάριστη και ικανοποιητική ψυχαγωγία, που ταιριάζει απόλυτα με την premium οικιακή εμπειρία που παρέχουμε».

Η Emma Lloyd, Αντιπρόεδρος, EMEA Partnerships στο Netflix, δήλωσε: «Αυτή η συνεργασία βασίζεται στην ισχυρή σχέση μας με την Deutsche Telekom και είναι μια εξαιρετική προσπάθεια συνεργασίας για να τοποθετήσουμε τους ανθρώπους στο επίκεντρο της εμπειρίας ψυχαγωγίας. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να λανσάρουμε αυτή την προσφορά, η οποία θα προσφέρει στους καταναλωτές μια απίστευτη ποικιλία επιλογών ψυχαγωγίας, από βραβευμένες ταινίες έως αγαπημένες σειρές των θαυμαστών, ντοκιμαντέρ και προγράμματα από όλη την Ευρώπη και όχι μόνο».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v