Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

NBG Pay: Δυνατότητα στις επιχειρήσεις να αντικαταστήσουν το παλιό POS με νέο τερματικό

Σε συνεργασία με την εταιρεία Μellon Technologies, παρέχεται η δυνατότητα εύκολης και γρήγορης αντικατάστασης του παλιού τερματικού, online, χωρίς επίσκεψη σε κατάστημα και με άμεσο χρόνο παράδοσης.

NBG Pay: Δυνατότητα στις επιχειρήσεις να αντικαταστήσουν το παλιό POS με νέο τερματικό

H εταιρεία τεχνολογιών και υπηρεσιών πληρωμής, NBG Pay, δίνει την ευκαιρία στις επιχειρήσεις να αντικαταστήσουν το παλιό τερματικό POS τους, με ένα σύγχρονο, νέας τεχνολογίας, για να αναβαθμίσουν τη λειτουργία τους και την εμπειρία συναλλαγής που προσφέρουν στους πελάτες τους.  

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, σε συνεργασία με την εταιρεία Μellon Technologies, παρέχεται η δυνατότητα εύκολης και γρήγορης αντικατάστασης του παλιού τερματικού, online, χωρίς επίσκεψη σε κατάστημα και με άμεσο χρόνο παράδοσης. Επιλέγοντας ένα τερματικό νέας τεχνολογίας, με μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και ταχύτητα στις συναλλαγές, οι επιχειρήσεις μπορούν να διασφαλίσουν υψηλό επίπεδο ασφάλειας στις συναλλαγές και παράλληλα εγγύηση άμεσης τεχνικής και τηλεφωνικής υποστήριξης σε όλη την Ελλάδα.

Αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν οι νέες τεχνολογίες, οι επιχειρήσεις μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα από τα διαθέσιμα μοντέλα τερματικών POS και λύσεων που προσφέρει η NBG Pay. Ξεχωρίζει ως εύχρηστη λύση το σταθερό τερματικό POS Desk 2600, το οποίο είναι ιδανικό για εμπορικά καταστήματα, λογιστήρια και ταμεία επιχειρήσεων και διαθέτει φωτιζόμενα πλήκτρα διευκολύνοντας τη χρήση σε σημεία με χαμηλό φωτισμό. Ιδανική επιλογή για τις επιχειρήσεις στις οποίες πραγματοποιούνται συναλλαγές τόσο στον εσωτερικό χώρο των εγκαταστάσεών τους όσο και σε εξωτερικό χώρο, είναι το φορητό τερματικό Android DX 8000 με σύνδεση 4G, προσφέροντας συναλλαγές ταχύτατα και αξιόπιστα. 

Μάθετε περισσότερα: https://nbgpay.com/

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v