Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ακίνητο στο Βελιγράδι πούλησε η Lamda Development

Η κίνηση εντάσσεται στην στρατηγική επικέντρωσης στο εμβληματικό έργο του Ελληνικού, τα Εμπορικά Κέντρα/Αναπτύξεις και τις Μαρίνες.

Ακίνητο στο Βελιγράδι πούλησε η Lamda Development

Η LAMDA DEVELOPMENT S.A. («Εταιρεία»), σύμφωνα με τον Κανονισμό 596/2014/ΕΕ και τον Κανονισμό του Χρηματιστηρίου Αθηνών, έκαστος όπως ισχύει, ανακοινώνει ότι την 26.03.2024 υπεγράφη η συμβολαιογραφική πράξη μεταξύ της εταιρείας SINGIDUNUM - BUILDINGS D.O.O. (100% έμμεση θυγατρική της Εταιρείας) και της εταιρείας MEGAPARK D.O.O. (θυγατρική της BIG CEE με έδρα το Βελιγράδι, Σερβία) για την πώληση οικοπέδου έκτασης 469 στρεμμάτων ιδιοκτησίας της SINGIDUNUM - BUILDINGS D.O.O. στο Βελιγράδι.

Το τίμημα της συναλλαγής ανήλθε σε €15,2εκ σε μετρητά. Η λογιστική καθαρή ρευστοποιήσιμη αξία του ακινήτου (απόθεμα) την 31.12.2023 (λαμβάνοντας υπόψιν και σχετική αποτίμηση ανεξάρτητου εκτιμητή) ανερχόταν σε περίπου €15,2εκ.

Η ως άνω συναλλαγή εντάσσεται στο πλαίσιο της υφιστάμενης στρατηγικής της Εταιρείας που στοχεύει στην επικέντρωση των δραστηριοτήτων στο εμβληματικό έργο του Ελληνικού, τα Εμπορικά Κέντρα/Αναπτύξεις (The Mall Athens, Golden Hall, Mediterranean Cosmos, Designer Outlet Athens, Vouliagmenis Mall και Riviera Galleria) και τις Μαρίνες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v