Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εθνική Τράπεζα: Νέα αποκλειστική συνεργασία με πάροχο Ενέργειας

Στόχος η διεύρυνση του embedded banking. Στο μοντέλο Epsilon Net η νέα συνεργασία, όπως εξήγησε ο Βασίλης Καραμούζης μιλώντας στο Φόρουμ των Δελφών.

Εθνική Τράπεζα: Νέα αποκλειστική συνεργασία με πάροχο Ενέργειας

Τη σύναψη νέας αποκλειστικής συνεργασίας της Εθνικής Τράπεζας με πάροχο ενέργειας προανήγγειλε από το βήμα του Φόρουμ των Δελφών ο Βασίλης Καραμούζης, general manager corporate & investment banking, στο πλαίσιο υλοποίησης της στρατηγικής, που προβλέπει το μετασχηματισμό της σε «πλατφόρμα συνεργασιών».

Αναπτύσσοντας το σχέδιο της Εθνικής να μεγαλώσει το αποτύπωμά της στην οικονομία, αξιοποιώντας το ψηφιακό της μετασχηματισμό, ο κ. Καραμούζης στάθηκε ιδιαίτερα στην στρατηγική του embedded banking, πρώτο δείγμα του οποίου υπήρξε η συμφωνία αποκλειστικής συνεργασίας με την Epsilon Net, η οποία επιστεγάστηκε και με την απόκτηση μετοχικού ποσοστού της εταιρείας πληροφορικής από την Εθνική Τράπεζα. Συνεργασία που προσβλέπει σε συνδυαστική αξιοποίηση των τεχνολογικών πλατφορμών τράπεζας και Epsilon Net για διάθεση προϊόντων και υπηρεσιών.

Στο ίδιο πλαίσιο θα κινείται και η συνεργασία με πάροχο ενέργειας, η οποία αναμένεται να ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα. Στην ίδια κατεύθυνση θα υπάρξουν και άλλες συνεργασίες σε τομείς, όπως το real estate και πιθανώς το wealth management.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v