Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέα επικεφαλής Εσωτερικού Ελέγχου στην Alpha Real Estate Services

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας ενέκρινε την πρόσληψη της κυρίας Kωστάκη Α. Μαρίας ως νέα Επικεφαλής της Μονάδας Εσωτερικού Ελέγχου.

Νέα επικεφαλής Εσωτερικού Ελέγχου στην Alpha Real Estate Services

Η «ALPHA REAL ESTATE SERVICES» (εφεξής η «Εταιρεία») ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι, κατόπιν σχετικής εισήγησης της Επιτροπής Ελέγχου, το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας κατά τη συνεδρίασή του στις 26.04.2024, ενέκρινε την πρόσληψη της κυρίας Kωστάκη Α. Μαρίας ως νέα Επικεφαλής της Μονάδας Εσωτερικού Ελέγχου της Εταιρείας σε αντικατάσταση του κ. Γριζιώτη Α. Ευστράτιου.

Η κυρία Κωστάκη Α. Μαρία πληροί όλα τα κριτήρια και τις προϋποθέσεις του νομοθετικού και κανονιστικού πλαισίου και ιδίως του άρθρου 15 Ν. 4706/2020 και συγκεκριμένα είναι πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης, προσωπικά και λειτουργικά ανεξάρτητη, δεν είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας ή μέλος με δικαίωμα ψήφου σε επιτροπές διαρκούς χαρακτήρα της Εταιρείας, δεν έχει δεσμούς με οποιονδήποτε κατέχει μία από τις παραπάνω ιδιότητες στην Εταιρεία ή σε εταιρεία του ομίλου και διαθέτει τις κατάλληλες γνώσεις και σχετική επαγγελματική εμπειρία για την ανάληψη της ανωτέρω θέσης.

Η κυρία Κωστάκη Α. Μαρία έχει αναλάβει τα καθήκοντά της ως Επικεφαλής της Μονάδας Εσωτερικού Ελέγχου της Εταιρείας από την 12η Απριλίου 2024.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v