Epsilon Net: Στο 66,91% το ποσοστό της Ginger Digital BidCo

Στις 26 Μαίου η Ginger Digital BidCo προέβη στην αγορά 2.165.270 κοινών ονομαστικών μετοχών της Εταιρείας, οι οποίες αντιστοιχούν σε ποσοστό 3,99% των δικαιωμάτων ψήφου.

Epsilon Net: Στο 66,91% το ποσοστό της Ginger Digital BidCo

H Εταιρεία με την επωνυμία «EPSILON NET» (εφεξής η «Εταιρεία»), ανακοινώνει ότι όπως ενημερώθηκε στις 29.4.2024 και 30.4.2024 από τα κατωτέρω αναφερόμενα πρόσωπα, η εταιρεία με την επωνυμία Ginger Digital BidCo Single Member S.Α., η οποία δρα συντονισμένα με τους GASC MGP, LLC (μητρική εταιρεία της General Atlantic Ginger B.V), Ιωάννη Μίχο και Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος Α.Ε. στο πλαίσιο διενέργειας της από 25.04.2024 υποχρεωτικής δημόσιας πρότασης εξαγοράς του συνόλου των μετοχών της Εταιρείας, προέβη την 26.04.2024 στην αγορά 2.165.270 κοινών ονομαστικών μετά ψήφου μετοχών της Εταιρείας, οι οποίες αντιστοιχούν σε ποσοστό 3,99% των δικαιωμάτων ψήφου αυτής.

Έτσι, τα δικαιώματα ψήφου που κατέχουν αθροιστικά τα παραπάνω πρόσωπα που δρουν συντονισμένα, ξεπέρασαν το όριο των 2/3 (αλλά και αυτό του 3% με βάση την προηγούμενη γνωστοποιηθείσα θέση) και ανέρχονταν κατά το πέρας της συνεδρίασης της 26.4.2024, σε 36.265.270 εκ συνόλου 54.200.000, ήτοι σε ποσοστό 66,91% των συνολικών δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας.

Η Ginger Digital BidCo Single Member SA είναι θυγατρική που ανήκει εξ ολοκλήρου στην General Atlantic Ginger BV, η οποία με τη σειρά της είναι 100% ελεγχόμενη από την General Atlantic Coöperatief U.A. (ενεργώντας μέσω του συμβουλίου της).

Οι μέτοχοι που κατέχουν μετοχές στην General Atlantic Coöperatief U.A., που αφορούν στην παρούσα συναλλαγή, είναι η General Atlantic Coöperatief L.P., η General Atlantic Partners (Lux), SCSp και η General Atlantic Partners (Bermuda) IV, L.P.. Ομόρρυθμη εταίρος της General Atlantic Partners (Lux), SCSp είναι η General Atlantic GenPar (Lux) SCSp, της οποίας ομόρρυθμη εταίρος είναι η General Atlantic (Lux) S.àr.l. Ομόρρυθμη εταίρος της General Atlantic Partners (Bermuda) IV, L.P. και μοναδική μέτοχος της General Atlantic (Lux) S.àr.l είναι η General Atlantic GenPar (Bermuda), L.P. Η GAP (Bermuda) L.P. είναι η απώτατη ομόρρυθμη εταίρος της General Atlantic Partners (Bermuda) IV, L.P, της General Atlantic Partners (Lux), SCSp και της General Atlantic Coöperatief L.P. Ομόρρυθμη εταίρος της GAP (Bermuda) L.P. είναι η GAP (Bermuda) GP Limited. Μοναδική μέτοχος της GAP (Bermuda) GP Limited είναι η General Atlantic Partners, L.P.. Ομόρρυθμη εταίρος της General Atlantic Partners L.P. είναι η GASC GP, LLC.

Οι οντότητες της GA που περιγράφονται στο παρόν ελέγχονται σε απώτατο επίπεδο και διαχειρίζονται από την GASC MGP, LLC με έδρα το Delaware. Δεν υπάρχει πρόσωπο με αποκλειστικό έλεγχο της εταιρείας GASC MGP, LLC.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v