Συμμετοχή της ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ στο Seafood Expo Global 2024

Η έκθεση πραγματοποιήθηκε 23 με 25 Απριλίου, στη Βαρκελώνη, και προσέλκυσε περισσότερους από 2.244 εκθέτες από 87 χώρες και περισσότερους από 35.000 επισκέπτες του κλάδου των αλιευμάτων και της εστίασης.

Συμμετοχή της ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ στο Seafood Expo Global 2024

Για άλλη μια χρονιά η ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ συμμετείχε στην διεθνή έκθεση Seafood Expo Global 2024. Η έκθεση, η οποία αποτελεί το μεγαλύτερο event στον κλάδο των θαλασσινών και ιχθυηρών, πραγματοποιήθηκε 23 με 25 Απριλίου, στη Βαρκελώνη, και προσέλκυσε περισσότερους από 2.244 εκθέτες από 87 χώρες και περισσότερους από  35.000 επισκέπτες του κλάδου των αλιευμάτων και της εστίασης.

Όσοι επισκέφθηκαν το περίπτερο της ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τον ευρύτερο κλάδο τόσο των κατεψυγμένων ψαριών και θαλασσινών, όσο και για τις διάφορες σειρές προϊόντων όπως πανέ, και ημιέτοιμα γεύματα. Ιδιαίτερη θέση στην φετινή παρουσία της ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ στην Seafood Expo Global είχαν τα προϊόντα της κατηγορίας του τόνου, που αποτελούν μια από τις νεότερες σειρές της εταιρείας.

Η σειρά αποτελείται από 9 ξεχωριστούς κωδικούς, που περιλαμβάνουν τόνο σε easy-open κονσέρβα με ελαιόλαδο και με νερό, συσκευασίες pouches για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία και τονοσαλάτες σε 2 λαχταριστές γεύσεις. Όπως και τα κατεψυγμένα προϊόντα της εταιρείας, ο τόνος ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ ξεχωρίζει για την υψηλή διατροφική του αξία, αλλά και τη μοναδική του γεύση.

Ο τόνος ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ προέρχεται 100% από ελεύθερη αλιεία και όλοι οι κωδικοί του σε ελαιόλαδο, νερό καθώς και οι τονοσαλάτες περιέχουν κιτρινόπτερο τόνο, μια από τις πλέον premium ποικιλίες τόνου, που φημίζεται για την ανώτερη ποιότητα, την ιδιαίτερη γεύση και το χαρακτηριστικά πιο ανοιχτό χρώμα του. Ο τόνος έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη, Ω3 λιπαρά αλλά και άλλα πολλά θρεπτικά συστατικά που διατηρούνται πλήρως, καθώς  καταψύχεται αμέσως μετά την αλίευσή του επί του πλοίου, εξασφαλίζοντας έτσι τόσο τη θρεπτική του αξία, αλλά και τη φρεσκάδα του. Ένα ακόμα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της σειράς του τόνου σε λάδι, είναι η προσθήκη του εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου που χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το brand ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ σε όλους τους κωδικούς κονσέρβας και pouches. Παράλληλα οι τονοσαλάτες περιλαμβάνουν ειδικό πιρουνάκι στη συσκευασία, ώστε η απόλαυσή τους να είναι ακόμα πιο εύκολη κάθε στιγμή της ημέρας. Τέλος, από τη νέα γκάμα Καλλιμάνης δε θα μπορούσε να λείπει ο καπνιστός τόνος με φυσικό κάπνισμα σε ξύλο βελανιδιάς.

Ο Γ. Μάνωλας, Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ, ανέφερε σχετικά με την έκθεση: «Η Barcelona Seafood Fair είναι μια από τις πλέον διάσημες διοργανώσεις παγκοσμίως, που κάθε χρόνο δίνει τον παλμό του κλάδου. Η τακτική παρουσία μας εδώ είναι σημαντική καθώς αποτελεί μια ιδανική ευκαιρία για την περαιτέρω ενίσχυση των σχέσεων με τους προμηθευτές μας από όλο τον κόσμο, την ανάπτυξη νέων επαφών και τη διεύρυνση του δικτύου συνεργατών μας. Παράλληλα, αποτελεί το ιδανικό βήμα για την προβολή των νέων προϊόντων μας στις ξένες αγορές, ενισχύοντας έτσι την εξαγωγική μας δραστηριότητα στη διεθνή αγορά ψαριών και θαλασσινών και ανοίγοντας νέες ευκαιρίες για την εταιρεία μας.».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v