Στην Ελλάδα η Pure Storage, συνεργασία με ASBIS Enterprises

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα εκπροσωπήσουμε την Pure Storage στην Ελλάδα και θα προσφέρουμε την κορυφαία πλατφόρμα της στους πελάτες μας» δήλωσε ο Ιωάννης Κούνας, Γενικός Διευθυντής της ASBIS Ελλάδας

Στην Ελλάδα η Pure Storage, συνεργασία με ASBIS Enterprises

Η ASBIS Enterprises PLC, διανομέας, κατασκευαστής και πάροχος προϊόντων, λύσεων και υπηρεσιών ICT, IoT στις αγορές της EMEA, ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την Pure Storage για τη διανομή των λύσεων της Pure στην ελληνική αγορά.

Οπως αναφέεται σε σχετική ανακοίνωση, «η Pure Storage αποτελεί μια παγκοσμίως πρωτοπόρο εταιρεία πληροφορικής γνωστή για τις σύγχρονες τεχνολογίες που προσφέρει στο τομέα της αποθήκευσης δεδομένων.

Ως εκ των κορυφαίων εταιριών στον τομέα υποστήριξης των επιχειρήσεων στον ψηφιακό μετασχηματισμό τους, η ASBIS συνεργάζεται με παγκόσμιους ηγέτες της τεχνολογίας για την κάλυψη των σύνθετων αναγκών των εταιρικών πελατών. Ως εκ τούτου, η συγκεκριμένη συνεργασία σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο για τη στρατηγική εδραίωση και επέκταση των δραστηριοτήτων της ASBIS στην ελληνική αγορά. Ειδικότερα, η συνεργασία με την Pure Storage δίνει τη δυνατότητα στην ASBIS να παρέχει ισχυρότερη υποστήριξη στους πελάτες για την επίλυση ακόμα και των πιο υψηλών απαιτήσεων αποθήκευσης δεδομένων, όπως η εκθετική αύξηση του όγκου δεδομένων, η επίτευξη των στόχων βιωσιμότητας, η μεγιστοποίηση της αξίας διάθεσης ως υπηρεσίας και η διασφάλιση της ανθεκτικότητας στον κυβερνοχώρο.

Από την πλευρά της, με την είσοδό της στην ελληνική αγορά, η Pure Storage αναδεικνύει τη συνεχή δέσμευσή της για την προώθηση του ψηφιακού μετασχηματισμού και την ενδυνάμωση των επιχειρήσεων με μια καινοτόμο πλατφόρμα αποθήκευσης δεδομένων.

Η Pure Storage θεωρείται πρωτοπόρος στον τομέα της αποθήκευσης all-flash και από την έναρξή της έως σήμερα συνεχίζει να εκπλήσσει θετικά την αγορά και να σημειώνει ισχυρή ανάπτυξη. Ορισμένα από τα σημαντικότερα σημεία της τεχνολογίας της περιλαμβάνουν την Evergreen φιλοσοφία και πλατφόρμα της που εξασφαλίζει στις επιχειρήσεις απεριόριστες επιλογές και ευελιξία ως προς τον τρόπο αγοράς και κατανάλωσης αποθηκευτικού χώρου.

Παράλληλα, οι λύσεις της Pure Storage βοηθούν τις επιχειρήσεις να επιτύχουν τους στόχους βιωσιμότητας, καθώς η Pure χρησιμοποιεί έως και 85% λιγότερη ενέργεια συγκριτικά με άλλες λύσεις all-flash και απαιτεί 5 έως 10 φορές λιγότερη προσπάθεια για τη λειτουργία της, με αποτέλεσμα τουλάχιστον 50% χαμηλότερo Συνολικό Κόστος Κτήσης (TCO).

Τα τελευταία δέκα χρόνια, η Pure Storage περιλαμβάνεται στο Magic Quadrant™ της Gartner® για τις επιδόσεις της στην πρωτογενή αποθήκευση, ενώ το 2023 σηματοδότησε την τέταρτη συνεχή χρονιά που η εταιρία κατατάχτηκε στην υψηλότερη θέση για την Ικανότητα Διεκπεραίωσης και στην ανώτερη θέση για την Πληρότητα του Οράματος.

Ο Geoff Greenlaw, Αντιπρόεδρος του τμήματος Συνεργατών, EMEA & LatAm, της Pure Storage, σχολιάζει: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να επεκτείνουμε τη σχέση μας με την ASBIS στην Ελλάδα. Η πλατφόρμα μας θα υποστηρίξει τις εταιρίες να ανταποκριθούν στις πιο σύνθετες ανάγκες τους σε δεδομένα, συμπεριλαμβανομένης της αντιμετώπισης της ανισοκατανομής δεδομένων, της βιωσιμότητας και της υιοθέτησης λύσεων as-a-Service. Από κοινού, θα βοηθήσουμε τους πελάτες μας στην Ελλάδα να επιτύχουν τους στόχους τους».

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα εκπροσωπήσουμε την Pure Storage στην Ελλάδα και θα προσφέρουμε την κορυφαία πλατφόρμα της στους πελάτες μας» δήλωσε ο Ιωάννης Κούνας (φωτό), Γενικός Διευθυντής της ASBIS Ελλάδας. «Η καινοτόμος προσέγγιση της Pure Storage στην αποθήκευση δεδομένων ευθυγραμμίζεται απόλυτα με τη δέσμευσή μας να παρέχουμε σύγχρονες και εξατομικευμένες λύσεις που θα βοηθήσουν τις επιχειρήσεις στην Ελλάδα να προωθήσουν τον ψηφιακό μετασχηματισμό τους και να αναβαθμιστούν τεχνολογικά».

Η εισαγωγή της Pure Storage στην Ελλάδα σηματοδοτήθηκε με εκδήλωση παρουσίασης που πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης την Τρίτη 2 Απριλίου 2024, με τη συμμετοχή επαγγελματιών πληροφορικής και ειδικών του κλάδου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v