Ανοίγει το «91 Athens Riviera, The Resort» η Grivalia Hospitality

Πρόκειται για υβριδικό Private Members Club & Glamping, το οποίο θα υποδεχτεί τους πρώτους επισκέπτες του στις 15 Ιουνίου. Τι προσφέρει.

Ανοίγει το «91 Athens Riviera, The Resort» η Grivalia Hospitality

Η Grivalia Hospitality S.A. ανακοινώνει το άνοιγμα του «91 Athens Riviera, The Resort», του πρώτου υβριδικού Private Members Club & Glamping στην Ελλάδα. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, το νέο project, που πραγματοποιείται σε σύμπραξη με τον όμιλο πολυτελούς lifestyle φιλοξενίας Domes, συστήνει στην ελληνική τουριστική αγορά την εμπειρία της ιδιωτικής λέσχης και την επιτομή του Glamping. Το «91 Athens Riviera» πρόκειται να υποδεχτεί τους πρώτους επισκέπτες του στις 15 Ιουνίου, σε μια έκταση 45.000 τ.μ. στην Α’ Πλαζ Βούλας. Παράλληλα με τις 28 πολυτελείς σκηνές και τις υπηρεσίες σωματικής υγείας και ευεξίας, μέλη και επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν Μεσογειακές γεύσεις με την υπογραφή του διάσημου εστιατορίου BARBAROSSA PAROS.

Η Ναταλία Στράφτη, (φωτ.) Deputy CEO της Grivalia Hospitality, σημειώνει:

«Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που για ακόμα μια φορά η Grivalia Hospitality φέρνει την καινοτομία στο κλάδο του Real Estate και του Τουρισμού, διευρύνοντας τους ορίζοντες της πολυτελούς ελληνικής φιλοξενίας και παραμένοντας πιστοί στο όραμα μας για τη βιώσιμη αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της χώρας μας. Το «91 Athens Riviera» σηματοδοτεί μία νέα εποχή, τόσο με την ιδιωτική λέσχη που ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες της σύγχρονης πραγματικότητας όσο και με τη μοναδική εμπειρία του Glamping, πάντοτε με τον απαράμιλλο σεβασμό στο περιβάλλον και τη βιωσιμότητα».

Ο Δρ. Γιώργος Π. Σπανός, CEO της Domes, αναφέρει:

«Είμαστε περήφανοι για αυτό το πρωτοποριακό έργο, που σηματοδοτεί το πρώτο του είδους του στη Μεσόγειο, καθώς και για τη συνεργασία μας με την Grivalia Hospitality, την οποία συγχαίρουμε για το ξεχωριστό όραμα και την υλοποίησή του. Το 91 Athens Riviera αποτελεί ορόσημο για τον Όμιλο, ενσαρκώνοντας τη δέσμευσή μας για τη δημιουργία καινοτόμων ξενοδοχειακών projects τα οποία προσφέρουν υπηρεσίες πέντε αστέρων σε μοναδικούς και επιλεγμένους προορισμούς. Στην Domes προσπαθούμε συνεχώς να επαναπροσδιορίζουμε τις εμπειρίες πολυτελούς φιλοξενίας ».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v