Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

MLS: Βραβείο επιχειρηματικής καινοτομίας 2008

Μία ακόμη σημαντική διάκριση έλαβε η εταιρία MLS Πληροφορική, κατακτώντας το πρώτο βραβείο επιχειρηματικής καινοτομίας 2008 στο πλαίσιο της διοργάνωσης "Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑ 2008 - Γεώργιος Ουζούνης".

MLS: Βραβείο επιχειρηματικής καινοτομίας 2008
Μία ακόμη σημαντική διάκριση έλαβε η εταιρία MLS Πληροφορική, κατακτώντας το πρώτο βραβείο επιχειρηματικής καινοτομίας 2008 στο πλαίσιο της διοργάνωσης "Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑ 2008 - Γεώργιος Ουζούνης".

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η βράβευση της εταιρίας αποτελεί έμπρακτη αναγνώριση της στρατηγικής της MLS για την ανάπτυξη καινοτομικών προϊόντων τεχνολογίας φιλικών προς τον άνθρωπο μέσω των συνεχών επενδύσεών της σε έρευνα και ανάπτυξη και της υψηλής τεχνογνωσίας που διαθέτει. Εξάλλου, για τις τεχνολογικές πρωτιές της η MLS τιμήθηκε το 1998, πρώτη και μόνη ελληνική εταιρία έως σήμερα, με το Χρυσό Πανευρωπαϊκό Βραβείο Τεχνολογίας (European Information Technology Grand Prize), το οποίο συνοδεύτηκε με χρηματικό έπαθλο 200.000 ευρώ.

Η απονομή των βραβείων "ΧΡΗΜΑ 2008 - Γεώργιος Ουζούνης" πραγματοποιήθηκε χθες στο ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental κατά τη διάρκεια του 3ου Διεθνούς Επιχειρηματικού Συνεδρίου "South-East Europe Investment Conference 2008". Το βραβείο παρέλαβε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της MLS, κ. Γιάννης Καματάκης. 

Όπως επισημαίνεται, η διοργάνωση των "Επιχειρηματικών Βραβείων ΧΡΗΜΑ - Γεώργιος Ουζούνης" στοχεύει στη βράβευση των καλύτερων εισηγμένων εταιριών στο Χρηματιστήριο Αθηνών και στο Χρηματιστήριο Κύπρου. Για την ανάδειξη της MLS ως κορυφαίας καινοτόμου εταιρίας στο Χ.Α. ψήφισαν το ευρύ επενδυτικό κοινό μέσω της ιστοσελίδας www.hrima.gr και της ηλεκτρονικής επενδυτικής εφημερίδας ΧΡΗΜΑ Week καθώς και διευθυντικά στελέχη εισηγμένων στο Χ.Α. εταιριών, ΑΕΔΑΚ, ΑΧΕ και ΕΠΕΥ, που συμμετείχαν σε σχετική έρευνα της Alco.

Από την ίδρυσή της το 1995 μέχρι σήμερα η MLS βρίσκεται πάντα στην πρωτοπορία της ανάπτυξης καινοτομικών προϊόντων και υπηρεσιών στην ελληνική και διεθνή αγορά. Η εταιρία ανέπτυξε μεταξύ άλλων το πρώτο ελληνικό CD-ROM, την πρώτη ελληνική εγκυκλοπαίδεια σε CD-ROM, το πρώτο ελληνικό εκπαιδευτικό λογισμικό, το πρώτο ελληνικό DVD-ROΜ, την πρώτη εφαρμογή αυτόματης μετάφρασης στα ελληνικά και την πρώτη εφαρμογή αναγνώρισης φωνής στην ελληνική γλώσσα.
 
Παράλληλα, ανέπτυξε και διέθεσε στην ελληνική αγορά την πρώτη εφαρμογή αυτόματης πλοήγησης, καθώς και την παγκόσμια καινοτομία MLS Destinator Talk&Drive. Με τις επενδύσεις σε έρευνα και ανάπτυξη τεχνολογιών αιχμής να βρίσκονται στο επίκεντρο της επιχειρηματικής στρατηγικής της, η MLS ετοιμάζει νέες διεθνείς καινοτομίες που θα βελτιώσουν την καθημερινή ζωή των Ελλήνων χρηστών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v