"Πυρά" και από Κύπρου για Deutsche Bank

Η Κύπρου εκφράζει την έκπληξή της για τις ανακρίβειες και τον αυθαίρετο τρόπο με τον οποίο έγιναν οι διάφορες υποθέσεις και παραδοχές της Deutsche Bank όσον αφορά στα αποτελέσματα και στις προοπτικές της τράπεζας.

Πυρά και από Κύπρου για Deutsche Bank
Η Τράπεζα Κύπρου αναφέρεται στην έκθεση της Deutsche Bank για τις ελληνικές και τις κυπριακές τράπεζες που δημοσιεύτηκε χτες 21 Ιανουαρίου 2009 και εκφράζει την έκπληξή της για τις ανακρίβειες και για τον αυθαίρετο τρόπο με τον οποίο έγιναν οι διάφορες υποθέσεις και παραδοχές όσον αφορά στα αποτελέσματα και στις προοπτικές της τράπεζας, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Για την έγκαιρη ενημέρωση του κοινού και των επενδυτών, όπως έχει ήδη ειπωθεί, η Τράπεζα Κύπρου θα ανακοινώσει νωρίτερα τα προκαταρκτικά οικονομικά αποτελέσματα του Συγκροτήματος για το έτος που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2008 την Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2009. Τα τελικά ελεγμένα οικονομικά αποτελέσματα του Συγκροτήματος και οι στόχοι για το 2009 θα ανακοινωθούν την Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2009.

Με τις πιο πάνω επικείμενες ανακοινώσεις η Τράπεζα Κύπρου θα δώσει τις δέουσες πληροφορίες και θα αναλύσει τους στόχους και τη στρατηγική της για την πληρέστερη ενημέρωση του επενδυτικού κοινού.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v