Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αθηνά: Αναμένει τζίρο 230 εκ. το 2009

Την αίτηση για την ανανέωση του εργοληπτικού πτυχίου της ανώτερης τάξης (7η κατηγορία) κατέθεσε σήμερα το πρωί η εταιρία Αθηνά, η οποία αναμένεται να εμφανίσει φέτος κύκλο εργασιών της τάξεως των 230 εκατ. ευρώ.

  • του Φάνη Γαβρινιώτη
Αθηνά: Αναμένει τζίρο 230 εκ. το 2009
Την αίτηση για την ανανέωση του εργοληπτικού πτυχίου της ανώτερης τάξης (7η κατηγορία) κατέθεσε σήμερα το πρωί η εταιρία Αθηνά, η οποία σύμφωνα με τη διοίκησή της, αναμένεται να εμφανίσει φέτος κύκλο εργασιών της τάξεως των 230 εκατ. ευρώ με μεγάλη πιθανότητα κερδών.

Όπως τονίστηκε κατά τη διάρκεια της Γ.Σ. προς το παρόν δεν έχει ληφθεί απόφαση για τον ρόλο της Αθηνάς στο πλαίσιο του ομίλου της J&P ΑΒΑΞ, όπως επίσης και για το ενδεχόμενο εξόδου της εταιρίας από το ΧΑ.

Πάντως, όπως επεσήμαναν οι επικεφαλής της Αθηνάς, το φθινόπωρο, όπου αναμένεται η διευθέτηση της εκκρεμότητας σε ό,τι αφορά την απόκτηση από την J&P ΑΒΑΞ των μετοχών της οικογένειας Πρωτοπαππά (αφορά το 12% του μετοχικού κεφαλαίου της εισηγμένης), θα ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις, καθώς η υπόθεση αυτή αποτελεί «κλειδί» για την αναδιάρθρωση του κατασκευαστικού ομίλου.

Η Αθηνά έχει αυτήν τη στιγμή ανεκτέλεστο υπόλοιπο 600 εκατ. ευρώ με το 50% αυτού να αφορά σε έργα στο εξωτερικό, κυρίως στη Μέση Ανατολή.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v