MIG Technology: Απέκτησε το 57,8% της ΛΟΔΙΣ

Την άρση αναστολής διαπραγμάτευσης της SingularLogic αποφάσισε το ΧΑ μετά την ανακοίνωση της MIG ότι προχωρά σήμερα, μέσω της θυγατρικής MIG Technology, στην απόκτηση του 57,8% της SingularLogic, στα 3,08€/μετοχή.

MIG Technology: Απέκτησε το 57,8% της ΛΟΔΙΣ
Tην άρση της προσωρινής αναστολής διαπραγμάτευσης των μετοχών της Singularlogic, από σήμερα 3 Αυγούστου 2009, αποφάσισε ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του Χ.Α., κ. Σπ. Καπράλος.

Η απόφαση αυτή ελήφθη μετά την ανακοίνωση της Marfin Investment Group ότι η θυγατρική της, MIG Technology Holdings, προτίθεται να αποκτήσει σήμερα με χειροκίνητες συναλλαγές μέσω του Χρηματιστηρίου Αθηνών 25.160.100 μετοχές που αντιστοιχούν σε ποσοστό συμμετοχής 57,8% στη SingularLogic στην τιμή των ευρώ 3,08 ανά μετοχή.

Η συναλλαγή αυτή ολοκληρώθηκε πριν από λίγο με την μορφή έξι πακέτων μετοχών.

Στην ανακοίνωσή της η Marfin ανέφερε ότι η MIG κατέχει ποσοστό 63,2% του μετοχικού κεφαλαίου της MIG Technology. Ο κ. Ιωάννης Καρακαδάς, μέσω εταιρίας ειδικού σκοπού, και η Global Equity Investments συμμετέχουν ομοίως στο μετοχικό κεφάλαιο με ποσοστά 22,5% και 14,3% αντιστοίχως.

----SingularLogic: Eναρξη διαδικασιών συγχώνευσης με τη MIG Technology

Την έναρξη των διαδικασιών συγχώνευσης μεταξύ της εταιρίας και της MIG Technology Holdings, μετόχου πλειοψηφίας κατά 57,8%, με τη μεταβίβαση του συνόλου της περιουσίας της στην πρώτη έναντι τιμήματος εξαγοράς των 3,08 ευρώ, ανακοίνωσε η Singularlogic.

Η οποιαδήποτε τυχόν υψηλότερη τιμή κρίνει ως «εύλογη αξία» ο αποτιμητής που θα διορισθεί από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και με ημερομηνία ισολογισμού εκτίμησης μετασχηματισμού την 31η Ιουλίου 2009.

H τιμή των € 3,08 είναι ανώτερη κατά 55% από τη μέση χρηματιστηριακή τιμή της Μετοχής της Εταιρείας κατά τους έξι (6) προηγούμενους μήνες και κατά 39% από τη μέση χρηματιστηριακή τιμή της μετοχής της εταιρίας κατά τους τρεις (3) προηγούμενους μήνες.

Η τελική απόφαση της Συγχώνευσης τελεί υπό την αίρεση της λήψης σχετικής απόφασης της Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της εταιρίας, καθώς και της Γενικής Συνέλευσης της MIG Technology Holdings.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v