Alpha: Placement 9 εκ. μετοχών από μέλη του ΔΣ

Ανοιξε σήμερα το πρωί και αναμένεται να ολοκληρωθεί άμεσα το βιβλίο προσφορών για τη διάθεση έως 9 εκατ. μετοχών της Alpha Bank, από μέλη του ΔΣ, για την απόκτηση δικαιωμάτων στην ΑΜΚ. Roadshow στο Λονδίνο για ΑΜΚ.

Alpha: Placement 9 εκ. μετοχών από μέλη του ΔΣ
Ανοιξε σήμερα το πρωί και αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός ολίγου το βιβλίο προσφορών για τη διάθεση έως 9 εκατ. μετοχών της Alpha Bank -που αντιστοιχεί σε ποσοστό 1,68% του μετοχικού κεφαλαίου της τράπεζας- κυριότητας μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της τράπεζας καθώς και συγγενικών τους προσώπων.

Συντονιστής του βιβλίου προσφορών είναι σύμφωνα με πληροφορίες η JP Morgan.

Σημειώνεται ότι από τις 10:30 το πρωί διεξάγεται roadshow στο Λονδίνο σε ξένους θεσμικούς επενδυτές από τη διοίκηση της Alpha Bank για την αύξηση κεφαλαίου.  

Νωρίτερα η  Alpha Bank ανακοίνωσε ότι "Mέτοχοι, περιλαμβανομένων του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου, μελών της Διοικήσεως της Τραπέζης και συγγενικών τους προσώπων, εξεδήλωσαν πρόθεση πωλήσεως, λαμβανομένων υπόψιν των συνθηκών αγοράς, έως 9 εκατ. μετοχών κυριότητός τους, μέσω διαδικασίας βιβλίου προσφορών.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, με το προϊόν τυχόν πωλήσεως θα χρηματοδοτηθεί η ενάσκηση αναλογούντων δικαιωμάτων προτιμήσεως, για την απόκτηση έως 13 εκατ. νέων μετοχών οι οποίες θα προκύψουν συνεπεία της ανακοινωθείσας αυξήσεως μετοχικού κεφαλαίου της Τραπέζης".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v