Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Epsilon Net: Νέα έκδοση "Φορολογική δήλωση 2010"

Την έναρξη της διανομής του νέου βιβλίου «Φορολογική δήλωση 2010 – Πρακτικός Οδηγός Συμπλήρωσης», το οποίο αποτελεί έναν πρακτικό οδηγό συμπλήρωσης των εντύπων φορολογικών δηλώσεων του 2010, ανακοίνωσε η Epsilon Net.

Epsilon Net: Νέα έκδοση Φορολογική δήλωση 2010
Την έναρξη της διανομής του νέου βιβλίου «Φορολογική δήλωση 2010 – Πρακτικός Οδηγός Συμπλήρωσης», το οποίο εκδίδεται φέτος με την ευγενική υποστήριξη της Eurobank και αποτελεί έναν πρακτικό οδηγό συμπλήρωσης όλων των εντύπων φορολογικών δηλώσεων του οικονομικού έτους 2010, ανακοίνωσε η εταιρεία Epsilon Net.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το βιβλίο «Φορολογική Δήλωση 2010 – Πρακτικός Οδηγός Συμπλήρωσης» αποτελεί το τρίτο της επιτυχημένης σειράς πρακτικών οδηγών συμπλήρωσης φορολογικών δηλώσεων.
 
Σημειώνεται, ότι η φετινή έκδοση έρχεται να ανανεώσει την ύλη της περσινής, προσθέτοντας όλες τις μεταβολές που έλαβαν χώρα στη φορολογική νομοθεσία μέσα στο 2009, ενώ παράλληλα εμπλουτίζει το περιεχόμενό του με νέες οδηγίες για τη συμπλήρωση εντύπων.

Επιπλέον, στη φετινή έκδοση συμπεριλαμβάνεται η ανάλυση του εντύπου Φ.01-012 «Δήλωση Νομικού Προσώπου Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα», η οποία συμπληρώνει τη σειρά των εντύπων Ε1, Ε2, Ε3, Ε5, Ε9 και Φ.01-010, καθώς και την ανάλυση για τη Φορολογία Νομικών Προσώπων, Τεχνικών Επιχειρήσεων και Τεκμηρίων.

Οπως επισημαίνεται, οι συγγραφείς Χρήστος Παύλου και Ιωάννης Γκούρλιας δίνουν ολοκληρωμένες οδηγίες για τη συμπλήρωση των φορολογικών δηλώσεων του 2010, μέσω αναλύσεων των εντύπων ανά κωδικό, προβολής των συνηθέστερων λαθών, παράθεσης πρακτικών παραδειγμάτων, ερωτήσεων και απαντήσεων και άλλων πολλών επίκαιρων ενοτήτων.

Τονίζεται, ότι η νέα έκδοση, η τιμή της οποίας είναι 59 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α), συνοδεύεται από CD-ROM εκκαθάρισης φόρου. Η κεντρική διάθεση, πραγματοποιείται από την εταιρεία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v