Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Alumil: Βράβευση για το εργασιακό περιβάλλον

Στις πρώτες 15 θέσεις της κατάταξης των επιχειρήσεων με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ευρώπη για το 2004, βρίσκεται η Alumil, η οποία συμμετείχει στο διαγωνισμό ”Οι πρωταθλητές”, που διοργάνωσε για την Ελλάδα το ALBA.

Alumil: Βράβευση για το εργασιακό περιβάλλον
Στις πρώτες 15 θέσεις της κατάταξης των επιχειρήσεων με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ευρώπη για το 2004, βρίσκεται η Alumil, η οποία συμμετείχει στο διαγωνισμό ”Οι πρωταθλητές: οι επιχειρήσεις με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ευρώπη 2004”, που διοργάνωσε για την Ελλάδα το ALBA.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Alumil, ο διαγωνισμός διοργανώνεται σε συνεργασία με τον οργανισμό ”Great Place to Work Europe”, ”Το Βήμα” και τον ”Οικονομικό Ταχυδρόμο”.

Επισημαίνεται, πως φέτος επιλέχθηκαν 50 ελληνικές εταιρίες, αναδείχθηκαν οι καλύτερες και βραβεύτηκαν οι 10 πρώτες. Η επεξεργασία των στοιχείων των υποψήφιων εταιριών γίνεται στο ”Great Place to Work Institute Europe” στη Δανία.

Όπως τονίζεται στην ίδια ανακοίνωση, ο διαγωνισμός αυτός στοχεύει στο να κατευθύνει την προσοχή των ελληνικών επιχειρήσεων σε θέματα ανθρώπινου δυναμικού, να αναδείξει τις εταιρίες που έχουν αποδείξει εμπράκτως το σεβασμό και το ενδιαφέρον τους στον παράγοντα άνθρωπο και να παρακινήσει όλες τις επιχειρήσεις να γίνουν καλύτερες σε πρακτικές διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού.

Σημειώνεται, πως η Alumil, για πρώτη φορά έλαβε μέρος στο διαγωνισμό και περιλήφθηκε στις 15 πρώτες επιχειρήσεις, μία ιδιαίτερα σημαντική επιτυχία, δεδομένου ότι αξιολογήθηκε με βάση ερωτηματολόγια εργαζομένων, σχόλιά τους (για την ανάλυση του εργασιακού κλίματος), καθώς επίσης και κάποιες ανοιχτές ερωτήσεις, οι οποίες απαντήθηκαν από τη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού και αφορούσαν σχετικές πολιτικές και διαδικασίες που εφαρμόζονται στην επιχείρηση-οργανισμό.

Τέλος, αναφέρεται, πως ο διαγωνισμός αναδεικνύει α) το στυλ Διοίκησης της Alumil ως πλήρως αποδεκτό από τους εργαζόμενους, β) την Alumil στις καλύτερες Ελληνικές επιχειρήσεις από πλευράς εργασιακού κλίματος, γ) το υφιστάμενο δυναμικό για τη διαρκή βελτίωση του καλού εργασιακού κλίματος, μία προϋπόθεση απαραίτητη για την επίτευξη των επιχειρησιακών και προσωπικών στόχων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v