Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πληροφορίες για απόσυρση Κόκκαλη από ΟΠΑΠ

Αποσύρεται η Intralot από τον διαγωνισμό για τη διεκδίκηση του ΟΠΑΠ, σύμφωνα με πληροφορίες.

Πληροφορίες για απόσυρση Κόκκαλη από ΟΠΑΠ
Αποσύρεται η Intralot από τον διαγωνισμό για τη διεκδίκηση του ΟΠΑΠ, σύμφωνα με πηγές για την ύπαρξη σχετικής επιστολής της. Ωστόσο, έγκυρες πληροφορίες από την πλευρά του ΤΑΙΠΕΔ αναφέρουν ότι δεν έχει ληφθεί μέχρι στιγμής καμία τέτοια επιστολή και ότι πληροφορούνται το ενδεχόμενο από δημοσιεύματα. Πράγματι, πέραν των πληροφοριών, υπάρχουν τουλάχιστον δύο δημοσιεύματα (εφημερίδα Ποντίκι και site Defencenet) σύμφωνα με τα οποία ο ισχυρός άνδρας της Ιντραλότ Σ. Κόκκαλής έχει ανακοινώσει την αποχώρησή του από τον διαγωνισμό αποκρατικοποίησης του 33% του ΟΠΑΠ μέσω επιστολής, η οποία ωστόσο φέρεται να έχει αποσταλεί όχι στο ΤΑΙΠΕΔ, όπως θα έπρεπε, αλλά στον ΟΠΑΠ.

Στην επιστολή αναφέρεται ότι δεν προτίθεται πλέον να διεκδικήσει τον οργανισμό, και άρα δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσει ως εγγύηση για τη χρηματοδότησή του τα χρήματα από τη νέα σύμβαση τεχνολογικού παρόχου με τον ΟΠΑΠ.

Σημειώνεται ότι η υπόθεση της σύμβασης έχει προκαλέσει σάλο, όπως προκύπτει από τα εξώδικα των ενδιαφερομένων αλλά και από την πολιτική παρέμβαση της βουλευτού επικρατείας της Ν.Δ. Ντόρας Μπακογιάννη με ερώτησή της προς τον υπουργό Γ. Στουρνάρα, που εποπτεύει το ΤΑΙΠΕΔ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v