Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στην Αθήνα αιφνιδιαστικά ο Μ. Νίμιτς

Στην Αθήνα έρχεται αιφνιδιαστικά την Πέμπτη ο αμερικανός ειδικός διαμεσολαβητής για το Σκοπιανό, Μάθιου Νίμιτς, όπου μάλιστα θα έχει συνομιλίες με την ελληνίδα υπουργό Εξωτερικών, Ντόρα Μπακογιάννη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Μάθιου Νίμιτς δεν κομίζει κάποια συγκεκριμένη πρόταση για επίλυση του ζητήματος της ονομασίας, αν και έχει κάποιες προτάσεις τις οποίες αναλύει. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ

  • Ant1
Στην Αθήνα αιφνιδιαστικά ο Μ. Νίμιτς

Στην Αθήνα έρχεται αιφνιδιαστικά την Πέμπτη ο αμερικανός ειδικός διαμεσολαβητής για το Σκοπιανό, Μάθιου Νίμιτς, όπου μάλιστα θα έχει συνομιλίες με την ελληνίδα υπουργό Εξωτερικών, Ντόρα Μπακογιάννη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Μάθιου Νίμιτς δεν κομίζει κάποια συγκεκριμένη πρόταση για επίλυση του ζητήματος της ονομασίας, αν και έχει κάποιες προτάσεις τις οποίες αναλύει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Νίμιτς αποφάσισε να μεταβεί στην Αθήνα, δύο ημέρες μετά τη συνάντηση που είχε η κα Μπακογιάννη με την αμερικανίδα ομόλογό της, Κοντολίζα Ράις στο Βερολίνο, γεγονός που σημαίνει ότι αναμένεται να κορυφωθούν οι πιέσεις στη χώρα μας για το θέμα της ονομασίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v