Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ντροπιαστικές εικόνες στην Αττική Οδό

Οι γνωστοί άγνωστοι έβαλαν και πάλι σκοπό να αμαυρώσουν την ποδοσφαιρική – τουλάχιστον – εικόνα της χώρας μας. Νωρίς το απόγευμα της Τρίτης περίπου 25 μηχανάκια, των οποίων οι επιβαίνοντες έφεραν κασκόλ και φανέλες του Ολυμπιακού, περικύκλωσαν στην Αττική Οδό στο ύψος της Κάντζας το πούλμαν με την αποστολή της Ανόρθωσης και το ακινητοποίησαν. Οι ταραχοποιοί είχαν συγκεντρωθεί ήδη νωρίτερα στο «Ελε

  • Ant1
Ντροπιαστικές εικόνες στην Αττική Οδό

Οι γνωστοί άγνωστοι έβαλαν και πάλι σκοπό να αμαυρώσουν την ποδοσφαιρική – τουλάχιστον – εικόνα της χώρας μας. Νωρίς το απόγευμα της Τρίτης περίπου 25 μηχανάκια, των οποίων οι επιβαίνοντες έφεραν κασκόλ και φανέλες του Ολυμπιακού, περικύκλωσαν στην Αττική Οδό στο ύψος της Κάντζας το πούλμαν με την αποστολή της Ανόρθωσης και το ακινητοποίησαν.

Οι ταραχοποιοί είχαν συγκεντρωθεί ήδη νωρίτερα στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με σκοπό να… υποδεχθούν την αποστολή της κυπριακής ομάδας, η οποία και φυγαδεύθηκε μέσω της αίθουσας VIP σε άλλη έξοδο του αεροδρομίου.

Ωστόσο, η «πομπή» πρόλαβε το πούλμαν στην Κάντζα, το σταμάτησε, ενώ κάποιοι από τους «φιλάθλους» επεχείρησαν ακόμη και να σκαρφαλώσουν στο όχημα. Τελικά δεν το κατάφεραν, ενώ ευτυχώς δε βρήκαν και αντικείμενα για να εκτοξεύσουν προς το πούλμαν. Έτσι περιορίστηκαν μόνο σε υβριστικά συνθήματα κατά της ομάδας του Τιμούρ Κετσπάγια.

Τους συγκεντρωμένους ταραχοποιούς διέλυσε λίγο αργότερα διμοιρία των ΜΑΤ που έσπευσε στην περιοχή, ενώ η Ανόρθωση κατήγγειλε το γεγονός και στην UEFA. Μάλιστα, ο Αλέξανδρος Αλεξάνδρου, εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, επιβεβαίωσε το συμβάν με δηλώσεις του στο Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου και ανέφερε χαρακτηριστικά πως «ούτε στην Τουρκία δε μας συμπεριφέρθηκαν έτσι».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v