Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Γνώριζε τα περί εκβιασμών ο Γ. Παπακωνσταντίνου

Αναταράξεις και στο ΠΑΣΟΚ προκαλεί το βίντεο-ντοκουμέντο που αποκάλυψε η τηλεόραση του ΑΝΤ1 με τους εκβιασμούς για τα οικόπεδα της Μονής Βατοπαιδίου στη Θεσσαλονίκη. Όπως έγινε γνωστό, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπακωνσταντίνου είχε συναντηθεί προ διμήνου με τον επιχειρηματία Αθανάσιο Πάπιστα, ο οποίος τον ενημέρωσε για εκβιασμούς που δέχεται στην υπόθεση του Βατοπαιδίου. Ο κ. Παπακωνστ

  • Ant1
Γνώριζε τα περί εκβιασμών ο Γ. Παπακωνσταντίνου

Αναταράξεις και στο ΠΑΣΟΚ προκαλεί το βίντεο-ντοκουμέντο που αποκάλυψε η τηλεόραση του ΑΝΤ1 με τους εκβιασμούς για τα οικόπεδα της Μονής Βατοπαιδίου στη Θεσσαλονίκη.

Όπως έγινε γνωστό, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπακωνσταντίνου είχε συναντηθεί προ διμήνου με τον επιχειρηματία Αθανάσιο Πάπιστα, ο οποίος τον ενημέρωσε για εκβιασμούς που δέχεται στην υπόθεση του Βατοπαιδίου.

Ο κ. Παπακωνσταντίνου τόνισε ότι δεν είδε το επίμαχο DVD, δεν αξιολόγησε ως σοβαρές τις καταγγελίες του κ. Πάπιστα και ότι συνέστησε στον επιχειρηματία να απευθυνθεί στις αρμόδιες αρχές, όπως επιβεβαίωσε με ανακοίνωσή του και ο ίδιος ο κ. Πάπιστας.

Εξηγήσεις από τον κ. Παπακωνσταντίνου ζήτησε, από την πλευρά του, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος και ειδικότερα γιατί απέκρυψε συστηματικά τη συνάντηση με τον Αθανάσιο Πάπιστα, τι τους συνδέει και γιατί δεν κατήγγειλε, όπως οφείλει ως βουλευτής, την παράνομη αυτή πράξη στον εισαγγελέα.

Την ίδια ώρα, φωτιές άναψαν στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής οι τραπεζικοί λογαριασμοί της Μονής Βατοπαιδίου, καθώς, όπως προέκυψε, δεν έχουν ανοίξει, παρά μόνο έχουν παγώσει. Ο πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής Χρήστος Μαρκογιαννάκης ζήτησε εγγράφως από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Κυριάκο Καρούτσο το άμεσο άνοιγμα των λογαριασμών.

Ο εισαγγελέας έχει ήδη ζητήσει ενημέρωση από την Επιτροπή κατά της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες σχετικά με την κίνηση των τραπεζικών λογαριασμών δέκα ατόμων που πιθανολογείται ότι θα κληθούν ως ύποπτοι.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v