Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Διαμαρτυρίες στην Αθήνα για την κατάσταση στη Γάζα

Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, για την κατάσταση που επικρατεί στη Μέση Ανατολή, έχουν προγραμματιστεί για το απόγευμα, έξω από την πρεσβεία του Ισραήλ, στην Αθήνα. Στις 16.00 βγαίνουν στους δρόμους παλαιστινιακές και αραβικές οργανώσεις και στις 18.00 λαμβάνουν χώρα συγκεντρώσεις από το ΚΕΕ και τον ΣΥΡΙΖΑ. Τη βαθύτατη ανησυχία της Ελλάδας και την καταδίκη της ακραίας κλιμάκωσης της βίας στη Γάζα εξέ

  • Ant1
Διαμαρτυρίες στην Αθήνα για την κατάσταση στη Γάζα

Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, για την κατάσταση που επικρατεί στη Μέση Ανατολή, έχουν προγραμματιστεί για το απόγευμα, έξω από την πρεσβεία του Ισραήλ, στην Αθήνα.

Στις 16.00 βγαίνουν στους δρόμους παλαιστινιακές και αραβικές οργανώσεις και στις 18.00 λαμβάνουν χώρα συγκεντρώσεις από το ΚΕΕ και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Τη βαθύτατη ανησυχία της Ελλάδας και την καταδίκη της ακραίας κλιμάκωσης της βίας στη Γάζα εξέφρασε σε σχετική της δήλωση η υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη.

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, Γιώργος Παπανδρέου, καταδίκασε τις επιθέσεις στη Γάζα και την απώλεια ανθρώπινων ζωών και ζήτησε την άμεση κατάπαυση του πυρός. Σχετική δήλωση, μέσω της οποίας καταδικάζει τα επεισόδια στη Μέση Ανατολή, έκανε και ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Με ανακοινώσεις και δηλώσεις τους εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για τις επιθέσεις στη Γάζα ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ και ο ΛΑΟΣ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v