Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αντιδράσεις από την αντιπολίτευση για τον ανασχηματισμό

Σε δηλώσεις για το νέο κυβερνητικό σχήμα προχώρησε το ΠΑΣΟΚ, δια στόματος του εκπροσώπου του κόμματος, Γιώργου Παπακωνσταντίνου, ενώ σε σχετικές δηλώσεις προχώρησαν και τα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης. «Τίποτε δεν αλλάζει κι αυτό γιατί ο πρωθυπουργός παραμένει στη θέση του. Η χώρα χρειάζεται νέο πρωθυπουργό και κυβέρνηση. Μόνο έτσι θα αλλάξει πορεία», τόνισε ο κ. Παπακωνσταντίνου και έκανε

  • Ant1
Αντιδράσεις από την αντιπολίτευση για τον ανασχηματισμό

Σε δηλώσεις για το νέο κυβερνητικό σχήμα προχώρησε το ΠΑΣΟΚ, δια στόματος του εκπροσώπου του κόμματος, Γιώργου Παπακωνσταντίνου, ενώ σε σχετικές δηλώσεις προχώρησαν και τα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης.

«Τίποτε δεν αλλάζει κι αυτό γιατί ο πρωθυπουργός παραμένει στη θέση του. Η χώρα χρειάζεται νέο πρωθυπουργό και κυβέρνηση. Μόνο έτσι θα αλλάξει πορεία», τόνισε ο κ. Παπακωνσταντίνου και έκανε λόγο για ανακάτεμα στελεχών και για κουκούλωμα ευθυνών.

«Ο λαός πρέπει να αξιοποιήσει την εμπειρία του. Η ΝΔ δεν αλλάζει. Το ίδιο και όλα τα κόμματα του «ευρωμονόδρομου». Θα συνεχίσουν να γίνονται χειρότεροι για το λαό, γιατί αυτό έχουν ανάγκη τα μονοπώλια και γενικότερα το καπιταλιστικό σύστημα που αυτά τα κόμματα υπηρετούν. Το ουσιαστικό σήμερα είναι να αλλάξει ο λαός και να εγκαταλείψει οριστικά τα κόμματα και τις επιλογές της πλουτοκρατίας», ήταν το σχόλιο από το ΚΚΕ, ενώ ο κ. Καρατζαφέρης τόνισε: «Είναι ένα ανακάτεμα της σούπας και τίποτα άλλο. Αν δεν αλλάξει μυαλά ο Καραμανλής, δεν αλλάζει τίποτα».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v