Ορκίζεται η νέα κυβέρνηση

Ορκίζεται στις 11.00 το νέο κυβερνητικό σχήμα, από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια. Στη συνέχεια θα συνεδριάσει, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού, το Υπουργικό Συμβούλιο, όπου ο Κώστας Καραμανλής αναμένεται να δώσει το στίγμα των προτεραιοτήτων της κυβέρνησης. Αμέσως μετά θα ακολουθήσουν οι παραδόσεις-παραλαβές των Υπουργείων. Νέος ισχυρός άνδρας στον τομέα της Οικονομίας είναι ο Γιά

  • Ant1
Ορκίζεται η νέα κυβέρνηση

Ορκίζεται στις 11.00 το νέο κυβερνητικό σχήμα, από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια.

Στη συνέχεια θα συνεδριάσει, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού, το Υπουργικό Συμβούλιο, όπου ο Κώστας Καραμανλής αναμένεται να δώσει το στίγμα των προτεραιοτήτων της κυβέρνησης. Αμέσως μετά θα ακολουθήσουν οι παραδόσεις-παραλαβές των Υπουργείων.

Νέος ισχυρός άνδρας στον τομέα της Οικονομίας είναι ο Γιάννης Παπαθανασίου, ενώ αναβάθμιση περίμενε τον Αρη Σπηλιωτόπουλο, που μετακινήθηκε στο υπουργείο Παιδείας. Στο υπουργείο Ανάπτυξης πήγε ο Κωστής Χατζηδάκης.

Δυσαρεστημένος φέρεται ο Γιώργος Αλογοσκούφης με συνεργάτες του να δηλώνουν ότι δεν του προτάθηκε κανένα υπουργείο. Έντονη δυσαρέσκεια εκφράζει και ο Χρήστος Φώλιας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v