Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αλαλούμ στην αγορά ακινήτων

Προβληματισμός επικρατεί στην αγορά των ακινήτων, καθώς με το «ράβε-ξήλωνε» της κυβέρνησης στη φορολογία των ακινήτων, πολλοί φορολογούμενοι αλλιώς τα είχαν προβλέψει κι άλλα προκύπτουν. Οι αλλαγές που ανακοινώθηκαν αντί να είναι ευνοϊκότερες για τα μεσαία εισοδήματα, είναι χειρότερες, αφού το αφορολόγητο όριο από 300 χιλιάδες πάει στις 200 χιλιάδες, οπότε πιάνει πολύ περισσότερους. Τσεκούρι πέφτε

  • Ant1
Αλαλούμ στην αγορά ακινήτων

Προβληματισμός επικρατεί στην αγορά των ακινήτων, καθώς με το «ράβε-ξήλωνε» της κυβέρνησης στη φορολογία των ακινήτων, πολλοί φορολογούμενοι αλλιώς τα είχαν προβλέψει κι άλλα προκύπτουν.

Οι αλλαγές που ανακοινώθηκαν αντί να είναι ευνοϊκότερες για τα μεσαία εισοδήματα, είναι χειρότερες, αφού το αφορολόγητο όριο από 300 χιλιάδες πάει στις 200 χιλιάδες, οπότε πιάνει πολύ περισσότερους.

Τσεκούρι πέφτει και στους άγαμους, που το αφορολόγητο μειώνεται στις 100 χιλιάδες, ενώ μεγάλη παγίδα είναι για όσους έχουν ένα οικόπεδο ή ένα κατάστημα για να ενισχύσουν το εισόδημά τους.

Η κυβέρνηση πάντως, όπως αποκάλυψε την Τετάρτη ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Τραγάκης στην εκπομπή «Αποδείξεις και στην Πολιτική», σκέφτεται να νομιμοποιήσει τους ημιυπαίθριους χώρους. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v