Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πρόθεση παραίτησης από τον Γ. Μανώλη

Εν μέσω των έντονων σεναρίων περί πρόωρης προσφυγής στις κάλπες, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Μανώλης, εξέφρασε την πρόθεση του να παραιτηθεί την Πέμπτη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κυβερνώντος κόμματος. Αυτό το κόμμα δεν αντέχει τις ελεύθερες φωνές, τόνισε χαρακτηριστικά μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο κ. Μανώλης. Είχε δε προηγηθεί αποδοκιμασία των δηλώσεών του βουλευτή περί διαδοχολογίας

  • Ant1
Πρόθεση παραίτησης από τον Γ. Μανώλη

Εν μέσω των έντονων σεναρίων περί πρόωρης προσφυγής στις κάλπες, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Μανώλης, εξέφρασε την πρόθεση του να παραιτηθεί την Πέμπτη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κυβερνώντος κόμματος.

Αυτό το κόμμα δεν αντέχει τις ελεύθερες φωνές, τόνισε χαρακτηριστικά μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο κ. Μανώλης. Είχε δε προηγηθεί αποδοκιμασία των δηλώσεών του βουλευτή περί διαδοχολογίας, από το Μαξίμου και από την Ρηγίλλης.

Ο γγ της ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας, πάντως, ο Γιάννης Τραγάκης, αναφερόμενος στις δηλώσεις Μανώλη, δήλωσε ότι «χαρακτηρισμοί και αναφορές τέτοιου είδους για στελέχη της κυβέρνησης δεν συμβαδίζουν ούτε με τις διαχρονικές αρχές και αξίες της μεγάλης παράταξης που όλοι υπηρετούμε, ούτε με το πρωταρχικό μέλημα όλων μας, που είναι το καλό του τόπου, ειδικά σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία».

Ο γραμματέας της ΚΕ της ΝΔ, Λ. Ζαγορίτης, ερωτηθείς για τις δηλώσεις Μανώλη και την πρόθεση του να παραιτηθεί, τόνισε ότι επικοινώνησε μεν με τον βουλευτή, ωστόσο δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη στο θέμα αυτό, και δεν θέλησε να σχολιάσει σχετικά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v