Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αποτίμηση του έργου του ΠΑΣΟΚ από τον Σαμαρά

Την αποτίμηση του ενός χρόνου διακυβέρνησης από το ΠΑΣΟΚ, κάνει αυτή την ώρα, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας σε βουλευτές και στελέχη του κόμματος στη Ρηγίλλης. Ο κ. Σαμαράς είχε νωρίτερα στα Κεντρικά Γραφεία του Κόμματος, συνάντηση, με εκπροσώπους της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, της Πανελλήνιας Ομοσ

  • Ant1
Αποτίμηση του έργου του ΠΑΣΟΚ από τον Σαμαρά

Την αποτίμηση του ενός χρόνου διακυβέρνησης από το ΠΑΣΟΚ, κάνει αυτή την ώρα, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας σε βουλευτές και στελέχη του κόμματος στη Ρηγίλλης.

Ο κ. Σαμαράς είχε νωρίτερα στα Κεντρικά Γραφεία του Κόμματος, συνάντηση, με εκπροσώπους της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πυροσβεστών, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λιμενικών, της Ένωσης Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος και της Ένωσης Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος.

Στη συνάντηση μετείχε ο Γραμματέας Συνδικαλιστικών Φορέων της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Μανώλης. Μετά τη συνάντηση ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, κ. Χρήστος Φωτόπουλος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Διατυπώσαμε σήμερα και εκφράσαμε στον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, τον κ. Σαμαρά, τις αγωνίες και τις ανησυχίες των ένστολων των Σωμάτων Ασφαλείας, που έχουν να κάνουν κυρίαρχα με τι; Πως θα σταθούν όρθιοι οι οργανισμοί μας, για να μπορέσουν να προσφέρουν σωστές υπηρεσίες στον πολίτη.

Υπάρχει μια καθίζηση  στους εργασιακούς μας χώρους, υπάρχει μια αναποτελεσματικότητα των υπηρεσιών. Εμείς οφείλουμε να είμαστε αντάξιοι των προσδοκιών του οργανισμού μας και του κάθε πολίτη. Και στέλνουμε το μήνυμα πως κάθε κατεύθυνση, στη συντεταγμένη Πολιτεία: Ότι στο αγαθό της ασφάλειας του πολίτη δεν χωρούν εκπτώσεις και περικοπές. Αυτό είναι το κυρίαρχο μήνυμα. Και γιατί; Γιατί ο Πρωθυπουργός, στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, αναφέρθηκε σε αναπτυξιακά προγράμματα και έδωσε μεγάλη έμφαση σε αυτό. Από την πλευρά μας στέλνουμε το μήνυμα ότι, για να υπάρξει ανάπτυξη σε ένα χώρο, σε μια χώρα, πρέπει να υπάρχει ασφάλεια στο εσωτερικό της. Δεν μπορεί να επενδύσει κανείς ή δεν θα υπάρξει επένδυση, ούτε από ντόπιους, ούτε από ξένους επενδυτές, αν δεν υπάρχει στο εσωτερικό της χώρας ασφάλεια.

Εμείς είμαστε αυτοί που μπορούμε να επιδώσουμε αυτό το αγαθό της ασφάλειας, οι εργαζόμενοι και οι οργανισμοί μας. Αυτή την αγωνία διατυπώσαμε στον κ. Σαμαρά και τον καλέσαμε να σταθεί αρωγός στα ζητήματά μας, για την επίλυσή τους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v